Home Aktualno ŽSB INSULA | Mobilni tim za fizikalnu i neurokognitivnu rehabilitaciju u domu korisnika

ŽSB INSULA | Mobilni tim za fizikalnu i neurokognitivnu rehabilitaciju u domu korisnika

0
ŽSB INSULA | Mobilni tim za fizikalnu i neurokognitivnu rehabilitaciju u domu korisnika

Foto: ŽSB Insula

Na području Grada Raba Županijska specijalna bolnica Insula drugu godinu zaredom provodi hvalevrijedan program „Mobilni im za fizikalnu i neurokognitivnu rehabilitaciju u domu korisnika“.

Osobe starije životne dobi, slabe pokretljivosti, s invaliditetom te osobe koje zbog drugih objektivnih poteškoća nisu u mogućnosti u Bolnici koristiti usluge neophodne za očuvanje i povratak zdravlja, zahvaljujući ovom programu sada ih mogu ostvariti u vlastitome domu.

Rab danas oglas

Na ovaj način građanima se pruža zdravstvena usluga iznad standarda, odnosno olakšava im se pristup zdravstvenim uslugama za kojima, s obzirom na starosnu strukturu stanovništva, postoji sve veća potreba. Putem programa Javnih potreba, program sufinancira Grad Rab.

Tko može i kako ostvariti ove zdravstvene usluge?

Zdravstvene usluge koje multiprofesionalni Mobilni tim za fizikalnu i neurokognitivnu rehabilitaciju pruža u domovima korisnika moguće je ostvariti na način da se obratite liječniku obiteljske medicine koji će Vam pružiti detaljnije informacije. Prijave potencijalnih korisnika bit će razmotrene, o čemu će pravovremeno biti obaviješteni.

INSULA na riječkom Korzu

Ovih dana na riječkome Korzu prolaznici su imali priliku pogledati izložbu fotografija “30 godina rastemo zajedno” kojom su dokumentirani neki od najznačajnijih projekta na području Primorsko-goranske županije. Zahvaljujući viziji praćenoj velikim ulaganjima, predstavljena je i Županijska specijalna bolnica INSULA koja je izrasla u jednu od najuglednijih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj.

Prethodni članak Marica Maja Tomulić Kurelić – Otok u otoku
Sljedeći članak Krenuo je u zaron 7. Mares Underwater Photo Marathon Cup Rab 2023
Pretplati se
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments