Home Aktualno Mogućnosti upisa djece u dodatne vrtićke programe

Mogućnosti upisa djece u dodatne vrtićke programe

0
Mogućnosti upisa djece u dodatne vrtićke programe

Foto: DV Pahuljica Rab

Poštovani roditelji, tijekom pedagoške godine 2023./2024. djeca koja pohađaju, ali i ona koja ne pohađaju dječji vrtić, moći će se upisati u sljedeće dodatne vrtićke programe:

1. Glazbeni program

Cilj glazbenog programa jest potaknuti djetetov interes za različite glazbene sadržaje, želju za pjevanjem, slušanjem kvalitetnih djela glazbene umjetnosti, izvođenjem pokreta uz glazbu, eksperimentiranjem zvukovima na ritamskim i melodijskim udaraljkama te stimulirati kreativnost i stvaralaštvo djece u području glazbe.

Rab danas oglas

Voditeljica programa bit će odgojiteljica Kristina Holjar. Program je namijenjen djeci od navršenih 5 godina.

2. Rano učenje engleskog jezika

Cilj ovog programa je omogućiti djeci razvijanje osjećaja za engleski jezik te kroz igru, pokret i situacijsko spontano učenje potaknuti razvoj komunikacije na stranom jeziku kao jedno od temelja cjeloživotnog učenja.

Voditeljica programa bit će odgojiteljica Paola Vidas. Program je namijenjen djeci od navršenih 5 godina.

3. Lutkarsko-scenski program

Cilj ovog programa je upoznati djecu s lutkarsko-scenskom umjetnošću, razvijati ljubav prema umjetnosti, pisanoj i govornoj riječi. Cilj je kod djece potaknuti maštu, kreativnost i razviti sposobnost izražavanja i stvaranja govorom, pokretom, glazbom i likovnim izrazom te utjecati na njihov socio-emocionalni razvoj.

Voditeljica programa bit će odgojiteljica Paola Vidas. Program je namijenjen djeci od navršenih 5 godina.

Mjesečna cijena svih programa je 30 eura, a kako već napisano u uvodnom dijelu, prijaviti se mogu i djeca koja ne pohađaju dječji vrtić.

Prijaviti se možete na e-mail adresu: vrtic.pahuljica.rab@gmail.com do 30. rujna.

Programi će započeti u listopadu, a prije početka će biti organizirani roditeljski sastanci na kojima će roditelji dobiti sve potrebne informacije.

Dječji vrtić „Pahuljica”

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime