Home Najave CZKiS Lopar – najava plesa i univerzalne škole sporta za najmlađe, te škole odbojke za djevojčice

CZKiS Lopar – najava plesa i univerzalne škole sporta za najmlađe, te škole odbojke za djevojčice

0
CZKiS Lopar – najava plesa i univerzalne škole sporta za najmlađe, te škole odbojke za djevojčice

Foto: CZKiS Lopar

Dolaskom jesenskih dana, Centar za kulturu Lopar – odnedavno i službeno registriran kao Centar za kulturu i sport (CZKiS) – nastavlja sa svojim aktivnostima za najmlađe. Od predviđenih aktivnosti, CZKiS Lopar idući tjedan kreće s plesom i univerzalnom školom sporta za najmlađe, te školom odbojke za djevojčice.

UNIVERZALNA ŠKOLA SPORTA

Univerzalna škola sporta kreće od ponedjeljka, 2. listopada, dok plesne grupe kreću od utorka, 10. listopada. CZKiS ovim putem poziva sve zainteresirane da prijave svoje male sportaše, a sve one koji su već ranije bili upisani na aktivnosti moli za ponovnu prijavu zbog ažuriranja evidencije polaznika.

Rab danas oglas

Univerzalna škola sporta cilja na pravilan motorički razvoj djeteta, usvajanje i usavršavanje elemenata iz različitih sportova, stvaranje navike bavljenja sportom i poštivanje pravila od najranije dobi, te socijalizaciju i zabavu. Mlađa grupa (od četiri do sedam godina) imat će termine ponedjeljkom i srijedom od 16 do 16:45, a starija grupa (od osam do 12 godina) također ponedjeljkom i srijedom, od 17 do 18 sati. Sve informacije ili eventualni upiti o univerzalnoj školi sporta dostupne su na broj 098/937-7330 (David Hrabrić) ili na e-adresi czk@lopar.com. Zainteresirani se mogu prijaviti ispunjavanjem obrasca klikom na poveznicu OVDJE.

ŠKOLA PLESA

Ples za najmlađe cilja na razvoj kreativnosti kroz glazbu i ritam, te kao i univerzalna škola sporta, na pravilan motorički razvoj, stvaranje navike bavljenja sportom i poštivanje pravila od najranije dobi te socijalizaciju i zabavu. Mlađa grupa (od sedam do devet godina) imat će termine utorkom i četvrtkom od 17 do 17:45, a starija također utorkom i četvrtkom od 17:45 do 18:30. Sve informacije ili eventualni upiti o univerzalnoj školi sporta dostupne su na broj 092/188-7082 (Antonela Pirić) ili na e-adresi czk@lopar.com. Broj polaznika za ples je ograničen, a zainteresirani se mogu prijaviti ispunjavanjem obrasca klikom na poveznicu OVDJE:

ŠKOLA ODBOJKE

Od ove školske godine među sportske aktivnosti CZKiS-a uvodi se i jedan novitet, a to je škola odbojke za djevojčice uzrasta 3., 4., 5. i 6. razreda. Treninzi će se održavati u Sportskoj dvorani Lopar utorkom i četvrtkom u 18 sati pod stručnim vodstvom. Kreće se tijekom mjeseca rujna, ovisno o broju prijavljenih djevojčica. Zasigurno postoji mogućnost formiranja više grupa odnosno proširenja dobne granice, ali za početak se kreće s ovim uzrastom. Odbojku će voditi Željko Matahlija. Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem obrasca klikom na poveznicu OVDJE.

Autor: Lucian Borić