Home Aktualno Održan 2. dio 15. sjednice Gradskog vijeća Grada Raba

Održan 2. dio 15. sjednice Gradskog vijeća Grada Raba

0
Održan 2. dio 15. sjednice Gradskog vijeća Grada Raba

Foto: Lucian Borić

Na drugom dijelu 15. sjednice Gradskog vijeća Grada Raba nazočni vijećnici jednoglasno su usvojili Prijedlog Odluke o provođenju postupka stavljanja izvan snage dijela Urbanističkog plana uređenja 17 – Supetarska Draga (NA 61 NA 63), te protupožarne akte.

Dana 21. rujna održan je kratki, drugi dio 15. sjednice Gradskog vijeća Grada Raba kojem je nazočilo devet vijećnika čime je ostvaren kvorum. Sjednica je trajala kratko, otprilike 30 minuta, a kako se radilo o nastavku sjednice, nije bilo ni aktualnog sata.

Rab danas oglas

Sa dnevnog reda na usvajanje su predložene: točka 2. – Prijedlog Odluke o provođenju postupka stavljanja izvan snage dijela Urbanističkog plana uređenja 17 – Supetarska Draga (NA 61 NA 63), točka 8. – Prijedlog Provedbenog plana unaprjeđenja zaštite od požara na području Grada Raba za 2023. godinu, točka 9. – Prijedlog Procjene ugroženosti od požara i tehnoloških eksplozija Grada Raba i točka 10. – Prijedlog Plana zaštite od požara i tehnoloških eksplozija Grada Raba.

O spomenutim točkama dnevnog reda izvijestili su predstavnici Grada Raba – gradonačelnik Nikola Grgurić i pročelnik Denis Deželjin. Premda je za svaku od njih bilo  predviđeno i vrijeme za raspravu, nitko od prisutnih vijećnika nije bio zainteresiran.

Vijećnici su u konačnici jednoglasno – s devet glasova – usvojili redom sve navedene točke.

Autor: Lucian Borić
Pretplati se
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments