Home Aktualno Najava drugog dijela 15. sjednice Gradskog vijeća Grada Raba

Najava drugog dijela 15. sjednice Gradskog vijeća Grada Raba

0
Najava drugog dijela 15. sjednice Gradskog vijeća Grada Raba

Foto: Rab Danas

Nakon prvog dijela 15. sjednice Gradskog vijeća Grada Raba održanog 2. kolovoza 2023., drugi dio iste sjednice, na kojem će se raspravljati o prijedlozima akata iz područja protupožarne zaštite i o Prijedlogu Odluke o provođenju postupka stavljanja izvan snage dijela Urbanističkog plana uređenja 17 – Supetarska Draga (NA 61 NA 63), najavljen je za 21. rujna s početkom u 8:30 u Velikoj vijećnici Grada Raba.

Kao što je od predsjednika Gradskog vijeća Željka Dumičića najavljeno na prvom dijelu 15. sjednice Gradskog vijeća Grada Raba održanoj 2. kolovoza 2023., zbog prijedloga akata iz područja protupožarne zaštite, 15. sjednica održat će se u dva dijela. Naime, Prijedlog Provedbenog plana unaprjeđenja zaštite od požara na području Grada Raba za 2023. godinu bio je do 4. kolovoza 2023. godine u postupku javnog savjetovanja sa zainteresiranom javnošću, a s druge strane, Prijedlog Procjene ugroženosti od požara i tehnoloških eksplozija i prijedlog Plana zaštite od požara i tehnoloških eksplozija Grada Raba bili su tada u završnoj fazi izrade od strane Vatrogasne zajednice Primorsko-goranske županije kao ovlaštenog izrađivača.

Rab danas oglas

O prijedlozima akata iz područja protupožarne zaštite – točki 8. dnevnog reda (Prijedlogu Provedbenog plana unaprjeđenja zaštite od požara na području Grada Raba za 2023. godinu), točki 9. (Prijedlogu Procjene ugroženosti od požara i tehnoloških eksplozija Grada Raba) i točki 10. (Prijedlogu Plana zaštite od požara i tehnoloških eksplozija Grada Raba) raspravljat će se, stoga, na nadolazećem drugom dijelu 15. sjednice Gradskog vijeća Grada Raba zakazanoj za 21. rujna s početkom u 8:30 u Velikoj vijećnici Grada Raba.

Osim o prijedlozima akata iz područja protupožarne zaštite, na drugom dijelu 15. sjednice održat će se rasprava i odlučivanje i o Prijedlogu Odluke o provođenju postupka stavljanja izvan snage dijela Urbanističkog plana uređenja 17 – Supetarska Draga (NA 61 NA 63), što je bilo nastavno određeno također na prvom dijelu iste sjednice.

Autor: Lucian Borić