Home Aktualno Humanitarna večera s renomiranim chefom Jožefom Oselijem

Humanitarna večera s renomiranim chefom Jožefom Oselijem

0
Humanitarna večera s renomiranim chefom Jožefom Oselijem

Foto: TZG Raba

S velikim zadovoljstvom najavljujemo humanitarnu večeru s renomiranim chefom Jožefom Oselijem, koja će se održati u hotelu Padova na Rabu.

Naime, javnosti je poznato kako je Slovenija pretrpjela znatne štete i tragedije uslijed poplava koje su je zadesile, a makar malu pomoć želi pružiti chef Oseli, koje je inače član WACS–a (Svjetske kulinarske federacije) i WCWB–a (World Chefs Without Borders), ali i dugogodišnji suradnik Imperial Riviere i Valamar Riviere.

Rab danas oglas

Sama kulinarska manifestacija će se održati u četvrtak, 28. rujna u 19 sati, u hotelu Padova na Rabu, a u isto vrijeme održat će se i aukcija umjetnina uz prigodni glazbeni program. Program se održava pod pokroviteljstvom Grada Raba, uz marketinšku podršku Turističke zajednice grada Raba te logističke pomoći Imperial Riviere i Valamar Riviere, koji će kompletna sredstva od večere u cijelosti biti donirati onima kojima je to najpotrebnije.

Donacija za večeru iznosit će 30 eura po osobi, a prijave i rezervacije se mogu napraviti na recepciji hotela Padova na broj telefona +385 51 724 544 ili na e-mail recepcija.padova@imperial.hr.

Broj ulaznica je ograničen na 100, stoga požurite s prijavom!

TZG Raba
Prethodni članak Draženove moto kolumne | Dvorac Trakošćan
Sljedeći članak Najava drugog dijela 15. sjednice Gradskog vijeća Grada Raba
Pretplati se
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments