Home Aktualno Putnike na trajektnoj liniji Lopar – Valbiska 18. lipnja čeka jedinstveni glazbeni spektakl

Putnike na trajektnoj liniji Lopar – Valbiska 18. lipnja čeka jedinstveni glazbeni spektakl

0
Putnike na trajektnoj liniji Lopar – Valbiska 18. lipnja čeka jedinstveni glazbeni spektakl

Foto: RabDanas

Ukoliko u utorak, 18. lipnja planirate ploviti prema Loparu ili Valbiski pripremite se za ples, pjevanje i vrhunsku zabavu. Putnici na trajektu „Lošinj“ moći će uživati u jedinstvenom glazbenom spektaklu.

Popularni top show band Infinity Band Croatia je u potrazi za novim izazovima i jedinstvenim događanjima pripremio spektakl koji će se održati 18. lipnja i to – na trajektu!

Rab danas oglas

Poznati hrvatski brodar Jadrolinija službeno će otvoriti svoju ljetnu sezonu koncertom “Pozdrav ljetu!” popularnog Infinityja i njime počastiti putnike koji toga dana budu koristili usluge brodara na liniji Valbiska (otok Krk) – Lopar (otok Rab).

Time će svi putnici koji kupe redovnu voznu kartu za plovidbu na toj liniji 18. lipnja, a budu na trajektu „Lošinj“ koji iz Lopara prema Valbiski isplovljava u 14 sati ili onom koji iz Valbiske prema Loparu isplovljava u 16 sati, uživati u jedinstvenom glazbenom spektaklu.

Promo fotohgrafija

Ono što je znakovito jest i podatak da će koncerti biti snimani sa čak 12 kamera te će se ovo događanje zabilježiti kao jedinstveno na ovim prostorima.

Stoga, ukoliko planirate ploviti 18. lipnja prema Loparu ili Valbiski pripremite se za ples, pjevanje i vrhunsku zabavu! A ako niste imali plovidbu u planu možda vas upravo ovaj spektakl ponuka da razmislite o jednom odličnom danu na moru. Show je zajamčen.

Promo fotohgrafija

Podsjetimo, Infinity Band Croatia je sedmeročlani band koji je u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu vrlo tražen i njihovi su nastupi pomno pripremljeni, režirani i produkcijski posloženi u detalje, a više o samom izvođaču možete doznati i na https://infinitybandcroatia.com.