Home Sport U organizaciji KK Rab održan tradicionalni košarkaški turnir veterana

U organizaciji KK Rab održan tradicionalni košarkaški turnir veterana

0
U organizaciji KK Rab održan tradicionalni košarkaški turnir veterana

Foto: KK Rab

Na startu subotnjeg natjecanja koje se odvijalo u Sportskoj dvorani Rab, u konkurenciji veterana našle su se tri ekipe i to dvije domaće; „Rab I“ koju čine nešto stariji veterani i „Rab II“ koja je sastavljena od mlađih veterana, te gostujuća ekipa veterana KK „Poreč“ iz Poreča.

Rab danas oglas

Nakon uvodnog pozdrava predsjednika KK Rab Žarka Matušana te pozdrava sudionicima ovog sportskog natjecanja i otvaranja turnira od strane gradonačelnika Grada Raba Nikole Grgurića, koji je i podbacio prvu loptu, prvu utakmicu su odigrale ekipe Rab II i Poreč. Nakon tijesne prve i druge četvrtine, u trećoj i četvrtoj četvrtini ekipa Rab II se ipak odvaja te utakmica završava rezultatom 50-29 u njihovu korist. Nakon toga su na teren stupile ekipe Rab I i Poreč, te nakon zanimljive utakmice ekipa Rab I upisuje pobjedu 36-30. Pobjednik turnira je stoga zbog koš razlike ekipa Rab II, drugo mjesto pripalo je ekipi Rab I, dok je ekipa KK Poreč završila na trećem mjestu.

Nakon utakmica uslijedilo je prigodno druženje ispred Sportske dvorane Rab, uz prepričavanje dojmova i iznimno ugodnu atmosferu. Košarkaški klub Rab kao organizator turnira posebno se zahvaljuje sponzorima turnira: Gradu Rabu, TZ-u Grada Raba, Rapskoj plovidbi d.d., buffetu Batana i turističkom brodu Sardina, te ponosno najavljuje veteranski turnir sljedeće godine kojim će se obilježiti jubilarnih 50 godina rapske košarke. Zahvaljuje i svim gledateljima koji su došli podržati rapske veterane.

Izvor: KK Rab

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime