Home Informacije Udruge UDVDR – Ogranak Rab pobjednik 26. sportskih natjecanja UDVDR-a Podružnice PGŽ-a

UDVDR – Ogranak Rab pobjednik 26. sportskih natjecanja UDVDR-a Podružnice PGŽ-a

0
UDVDR – Ogranak Rab pobjednik 26. sportskih natjecanja UDVDR-a Podružnice PGŽ-a

Foto: UDVDR, Ogranak Rab

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata – ogranak Rab, sudjelovala je na 26. sportskim natjecanjima dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Podružnice PGŽ-a 20. travnja u Malom Lošinju.
Pedesetak članova Udruge doputovalo je u Mali Lošinj brodom “Sardina”. Natjecanje se odvijalo u sljedećim disciplinama: mali nogomet, boćanje, tenis, stolni tenis, pikado, briškula i trešeta, šah i potezanje konopa. Na turniru je nastupilo 19 ekipa iz PGŽ-a, s oko šestotinjak učesnika.
Nakon mimohoda Rivom lošinjskih kapetana i svečanim otvorenjem na Trgu Republike Hrvatske, učesnicima se prigodnim riječima obratila gradonačelnica Malog Lošinja Ana Kučić, predsjednik UDVDR-a Mali Lošinj Ivan Luketina, predsjednik UDVDR podružnice PGŽ-a Franjo Božinović, izaslanik ministra hrvatskih branitelja Željko Motik, predsjednik UDVDR-a, rapskog ogranka Joško Deželjin i predsjednik UDVDR-a RH general Slavko Barić.
Nakon svečanog otvorenja pristupilo se natjecanjima. Udruga je u ukupnom poretku osvojila prvo mjesto od devetnaest ekipa. Osvojila je prvo mjesto u boćanju i tenisu. Drugo mjesto u malom nogometu i stolnom tenisu, treće mjesto u potezanju konopa, kartama i pikadu. Udruga je u boćanju osigurala nastup na državnom takmičenju koje će se održati u Varaždinu ove jeseni.
Zbog jake bure nisu bili u prilici čekati podjelu pokala i odličja, već su žurili s povratkom na Rab. Podjela medalja upriličena je naknadno u prostorijama Udruge.
Autor: Lucian Borić

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime