Home Aktualno Brojimo još sitno do trećeg po redu IT spektakla na otoku Rabu!

Brojimo još sitno do trećeg po redu IT spektakla na otoku Rabu!

0
Brojimo još sitno do trećeg po redu IT spektakla na otoku Rabu!

Foto: RabDanas

U terminu od 27. do 29.svibnja 2024. na Rabu vas očekuje 40+ vrhunskih predavača i moderatora, kao i nezaboravno iskustvo koje organizatori pripremaju kroz zabavni dio programa na najatraktivnijim lokacijama otoka!

Konferencija se sastoji od dva tracka: developmenta i digitalnog marketinga, čija se predavanja održavaju u jutarnjim satima i popodnevnog dijela programa koji se sastoje od pregršta keynote-a, intervjua i panela općenitih tema iz IT industrije.

Rab danas oglas

Izdvajamo gostovanje Hrvoja Ćosića (CEO, Aircash), Ivana Bešlića (suosnivača i CSO Sofascore-a), Nikole Kapraljevića (CEO, Infinum), ekipu iz najpoznatijeg podcasta na Balkanu, Podcast inkubatora, vrhunske voditelje i predavače redom iz renomiranih tvrtki i institucija poput: BUG, Rimac, Mashable, Wire, Escape studio, Serengeti, Ekonomskog fakulteta u Rijeci, visokog učilišta PAR, Fakulteta organizacije i informatike, Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta, Google, Maistra, Valamar, Tis grupa, Kompare, Crew, Infobip, Hrvatski telekom, HRT i ostali…

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme jer je broj polaznika ograničen!

Više na: https://www.unlock-rab.com/

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime