Home Aktualno Rapskim nogometašima pripao trostruki međuotočki dvoboj protiv Lošinja

Rapskim nogometašima pripao trostruki međuotočki dvoboj protiv Lošinja

0
Rapskim nogometašima pripao trostruki međuotočki dvoboj protiv Lošinja

Foto: NK Rab

U utakmicama protiv gostiju s Lošinja mlađi pioniri i seniori upisali su uvjerljivije pobjede uz gol-razliku 8:2, dok su stariji pioniri pri kraju utakmice ostali bez sva tri boda upisavši neodlučeni ishod 3:3.

Nedjeljni dan na igralištu Blato u Rabu ponudio nam je tri nogometna obračuna između domaćina i gostiju s Lošinja. Prvi su na travnjak u 12 sati izašli mlađi pioniri koji su uvjerljivo nadigrali vrašnjake iz NK Lošinj upisavši pobjedu 5:1 (3:0).

FOTO: NK Rab
Rab danas oglas

Već u prvom poluvremenu domaćini su zabili tri pogotka, a strijelci su bili Sven Krstačić, Jakov Grgurić i Mihael Matahlija Kulonja. U drugom dijelu susreta NK Rab je još podignuo svoju prednost drugim golom Grgurića te pogotkom Leona Matovine, dok je poraz gostiju na samom kraju ublažio Blaž Simić.

Nakon njih svoju su dvoboj odigrali i stariji pioniri, a u njemu nije bilo pobjednika iako su rapski nogometaši čak triput vodili, no na kraju je završili rezultatom 3:3 (1:1). NK Rab je do prve prednosti doveo Luka Dumenčić već u drugoj minuti, no za Lošinjane je uoči odmora izjednačio David Korošec.

FOTO: NK Rab

Na početku drugog poluvremena Dumenčić je svojim drugim golom opet vratio NK Rab u vodstvo, no gosti su samo šest minuta kasnije ponovno izjednačili preko Gabriela Jerneića. Kada je Luka Beg u 46. minuti donio domaćinima prednost 3:2, činilo se da bi sva tri boda mogla ostati u Rabu, no tako nisu mislili gosti s Lošinja. Golom Slobodana Slavena Jovanovića u 65. minuti došli su do vrijednog boda.

Trostruki međuotočki dvoboj NK Rab i NK Lošinj zaključili su seniori, a uspješniji su bili domaći nogometaši rezultatom 3:1 (1:1), i to nakon preokreta. Naime, gosti su prvi došli do prednosti pogotkom kapetana Edija Matešića iz kaznenog udarca već u osmoj minuti susreta.

Srećom, rapski nogometaši su se brzo vratili u igri i deset minuta kasnije izjednačili preko najboljeg strijelca Antonija Belobrajdića. Potpuni preokret rezultata u korist domaćeg sastava dogodio se u drugom poluvremenu zahvaljujući dvama pogocima istog igrača, pa je tako Antonio Belobrajdić u 58. i 66. minuti zaokružio svoj hat-trick za uvjerljivu pobjedu NK Rab.

Izvor: Mario Kojundžić