Home Aktualno I djevojčice 2014. godište RK Rab odigrale sjajno te osvojile brončanu medalju!

I djevojčice 2014. godište RK Rab odigrale sjajno te osvojile brončanu medalju!

0
I djevojčice 2014. godište RK Rab odigrale sjajno te osvojile brončanu medalju!

Foto: RK Rab | Facebook

Na Međunarodnom otvorenom prvenstvu u mini rukometu i super mini rukometu u Karlovcu djevojčice 2014. godište Rukometnog kluba Rab osvojile su brončanu medalju upotpunivši veliki dan rapskog rukometa.

Čak 96 ekipa iz cijele Hrvatske sudjelovalo je na 1. dijelu Otvorenog prvenstva u mini rukometu i super mini rukometu kojem je tradicionalno domaćin i organizator bila Škola rukometa Karlovac (turnir se nastavlja i iduće nedjelje, 14. travnja, s još više ekipa op.nov.).

Rab danas oglas

U nedjelju, 7. travnja 2024. nadmetali su se dječaci 2013. i 2015. godišta te djevojčice 2014. i 2016. godišta.

U konkurenciji djevojčica 2014. godišta domaće prvo je mjesto osvojila ekipa Đurđevca pobjedom 8:7 nad Vinodolom iz Novog Vinodolskog, no za nas je puno važnije što je bronca pripala RK Rab koji je u utakmici za treće mjesto rezultatom 8:4 svladao Gospić.

Time su djevojčice 2014. godište RK Rab osvojile sjajno treće mjesto i brončanu medalju, upotpunivši veliki dan rapskog rukometa, jer su minići MRK Arba 2015. godište osvojili prvo mjesto i postali prvaci u svom godištu!

Inače, Međunarodno otvoreno prvenstvo Karlovca u mini i super mini rukometu najveće je rukometno natjecanje za mlađe uzraste u ovom dijelu Europe.

Još jednom čestitamo malim rapskim rukoemtašicama i rukometašima na velikom uspjehu!

Autor: Mario Kojundžić

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime