Home Aktualno Seniori NK Rab izgubili nakon preokreta u finišu susreta, pionirima bod kod NK Rječine

Seniori NK Rab izgubili nakon preokreta u finišu susreta, pionirima bod kod NK Rječine

0
Seniori NK Rab izgubili nakon preokreta u finišu susreta, pionirima bod kod NK Rječine

Foto: NK Rab

Pred dobro ispunjenim tribinama na igralištu Blato seniorska momčad Nogometnog kluba Rab izgubila je od lidera prvenstva NK Vihor iz Baške preokretom u samoj završnici utakmice. Mlađi i stariji pioniri upisali su remi i poraz u gostima kod NK Rječina.

U 13. kolu 1. ŽNL Primorsko-goranske županije seniori NK Rab pred svojim su navijačima odmjerili snage protiv uvjerljivog lidera prvenstva NK Vihor. Sastav iz Baške je u dosadašnjem dijelu sezone upisao tek jedan poraz i čak 11 pobjeda, a nažalost, pokazali su se nepremostivom preprekom za domaće nogometaše i u ovom susretu.

FOTO: NK Rab
Rab danas oglas

Doduše, rapski nogometaši su pružili jak otpor gostima iz Baške, čak su i prvi poveli u 69. minuti golom Nenada Buza-Vidasa, no radost domaćih navijača bila je kratkog vijeka. NK Vihor je u samo pet minuta završnice utakmice, od 76. do 81. minuti, preokrenuo rezultat zahvaljujući dvostrukom strijelcu Mateju Brlošiću i Deanu Župancu te pobijedio 3:1 (0:0).

Unatoč porazu, NK Rab je ostao na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice sa 22 boda, dok je NK Vihor na samom vrhu zadržao četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani NK Rikard Benčić te sada ima ukupno 36 bodova.

FOTO: NK Rab

Obje pionirske selekcije NK Rab u nedjelju su gostovale kod NK Rječina iz Dražica. Prvi su na teren, kao i obično, izašli mlađi pioniri koji su u susret 17. kola 1. ŽONL PGŽ protiv trenutno petoplasirane momčad na prvenstvenoj ljestvici izgubili rezultatom 2:0 (1:0). Oba pogotka za domaćine, po jedan u svakom poluvremenu, zabio je Arbnor Cocaj.

Stariji pioniri NK Rab bili su dosta uspješni od mlađih kolega, odigravši sa svojim vršnjacima iz NK Rječina neodlučeno 1:1. Ovaj rezultat još je vrijedniji ako se zna da su stariji pioniri NK Rječina trenutno lideri prvenstva i još ne znaju za poraz u ovoj sezoni (12 pobjeda i 2 remija).

FOTO: NK Rab

Dapače. rapski nogometaši su čak poveli u 31. minuti pogotkom Maroja Vrtodušića, ali domaći su izjednačili u 57. minuti, a strijelac je bio Niko Valić. Time su domaćini sačuvali bod i niz neporaženost (12 pobjeda i 3 remija) u 1. ŽONL PGŽ.