Home Aktualno Saško Markovski pobijedio na stolnoteniskom turniru “Dva Ćelava Open”

Saško Markovski pobijedio na stolnoteniskom turniru “Dva Ćelava Open”

0
Saško Markovski pobijedio na stolnoteniskom turniru “Dva Ćelava Open”

Foto: RabDanas

U nedjelju, 24. ožujka u Domu Mundanije polufinalnim i finalnim mečevima završio je stolnoteniski turnir “Dva Ćelava Open”. Pobjednik glavnog turnira je Saško Markovski, dok je Utješni turnir osvojio Nenad Kuček.

Nakon više od tjedan dana natjecanja (od 16. do 24. ožujka), na kojem je nastupilo 24 igrača, a odigrana su 42 meča, u nedjelju smo saznali imena najboljih stolniotenisača na tuniru u Domu Mundanije.

Rab danas oglas

Najbolji igrač i osvajač zlatne medalje u glavnom turniru je Saško Markovski. Drugo mjesto pripalo je Igoru Lončariću, dok je brončano odličje osvojio Davor Španjol. No nisu se medalje dijelile samo u glavnom turniru.

Pobjednik Utješnog turnira, u kojem su završili stolnotenisači koji su svoj nastup okončali u 1. kolu glavnog turnira, postao je Nenad Kuček. Srebrno odličje je osvojio Marko Jurko, dok je treći bio Nikola Barčić.

Ugodno druženje u Domu Mundanije nastavljeno je i po okončanju turnira, a zahvaljujući sponzorima (kojih je bilo čak 13) te organizatorima, natjecatelji su se mogli počastiti ćevapima i pićem.

GLAVNI TURNIR:

1.MJESTO – SAŠKO MARKOVSKI
2.MJESTO – IGOR LONČARIĆ
3.MJESTO – DAVOR ŠPANJOL

UTJEŠNI TURNIR:

1.MJESTO – NENAD KUČEK
2.MJESTO – MARKO JURKO
3.MJESTO – NIKOLA BARČIĆ

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime