Home Aktualno Kreću upisi i u Kockine KREATIVNE RADIONICE

Kreću upisi i u Kockine KREATIVNE RADIONICE

0
Kreću upisi i u Kockine KREATIVNE RADIONICE

Foto: Udruga KOCKA

U KOCKI kreću upisi i u KREATIVNE RADIONICE koje će ove godine voditi Veronika Mravić i Lana Kaloćira. Kreativne radionice u KOCKI održavaju se već dugi niz kreativnih godina.

Ova radionica za cilj ima razvitak kreativnosti i vještina kod polaznika radionica, upoznavanje sa različitim materijalima i načinom obrade kroz zabavne i kreativne načine.
Radionice su namijenjene svima zainteresiranima u dobi od 7-10 godina, a bit će upisano ukupno 10 polaznika.

Prijave?

Rab danas oglas

Upisi su do 1. prosinca direktno u inbox Lana Kaloćira, do popunjenja mjesta, a prva radionica biti će 5. prosinca od 19 do 20h. Radionice će se i nadalje održavati utorkom od 19 do 20h.

Plaćanje?

Kockine radionice su besplatne od osnutka, plaća se godišnja članarina u iznosu 35eura na drugoj radionici.

O voditeljicama:

Veronika Mravić, otprije već poznata nova stara voditeljica kreativne radionice. Obožava raditi s djecom i mladima. Od malena je polagala razne kreativne radionice i tečajeve. Kasnije završava i Školu za primijenjenu umjetnost u Rijeci, smjer industrijski dizajner, te se po završetku srednje upisuje na Krajobraznu arhitekturu u Zagrebu s čega trenutno uzima pauzu. Jedan je od redovnih voditelja vatrogasne mladeži i pomlatka DVD-a Rab s izvrsnim postignućima. Osim toga Kockina je dugogodišnja volonterka, vodila je i suvodila kreativnu radionicu u Kocki te bila jedan od voditelja dječje redute 2023.g.

Lana Kaloćira je maturantica. Voli okruženja i rad s djecom. Još od manjih nogu sudjelovala je aktivno u raznim kreativnim radionicama poput lutkarstva i slikarstva. Ove godine po prvi puta volontirala je na Dječjoj reduti, a od prošle godine zainteresirala se i volontiranjem u osnovnoj školi gdje djeci pomaže u učenju. Puna je kreativnosti i mašte, koju se veseli prenijeti i na mališane.

Nemojte propustiti svoje mjesto u radionici. Omogućite vašem djetetu da podrži svoju otkrivenu kreativnu stranu!

Izvor: Udruga KOCKA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here