Home Aktualno CZKiS Lopar – najava dječje kreativne radionice “Različitosti povezuju” i nove znanstvene radionice

CZKiS Lopar – najava dječje kreativne radionice “Različitosti povezuju” i nove znanstvene radionice

0
CZKiS Lopar – najava dječje kreativne radionice “Različitosti povezuju” i nove znanstvene radionice

Foto: CZKiS Lopar

Centar za kulturu i sport Lopar nastavlja sa svojim aktivnostima i organiziranim radionicama, a budući da se ovog ponedjeljka (20. studenoga) obilježio i Svjetski dan djece, cijeli ovaj tjedan posvećen je djeci. U najavi su tako i dvije radionice za djecu.

KREATIVNA RADIONICA

Prva, kreativna, radionica za djecu na rasporedu je 24. studenoga u 16:30h, u Sportskoj dvorani Lopar. Tema kreativne radionice su različitosti među djecom i prihvaćanja različitosti. Mogu sudjelovati sva djeca od četiri do deset godina starosti, a broj djece je ograničen. Zainteresirani se mogu prijaviti putem e-maila na czk@lopar.com ili OVDJE.

Rab danas oglas

ZNANSTVENA RADIONICA

Druga, znanstvena radionica za djecu, održat će se ove nedjelje (26. 11.) u 16:00h, također u Sportskoj dvorani Lopar. Radionica će biti na temu pritiska zraka i odnosa pritiska, temperature i volumena.

Zainteresirani će moći vidjeti kako napuhati balone bez puhanja, bez ruku ugurati jaje u bocu i otkriti kako u tome pomaže pritisak zraka. Na radionici mogu sudjelovati djeca od trećeg do šestog razreda osnovne škole, broj prijavljenih je ograničen, a prijave su moguće OVDJE.

Izvor: Centar za kulturu i sport Lopar