Home Aktualno Damjanu Bravariću Ćilu reprezentativna bronca u katama sa 23. Prvenstva Balkana u Ljubljani

Damjanu Bravariću Ćilu reprezentativna bronca u katama sa 23. Prvenstva Balkana u Ljubljani

0
Damjanu Bravariću Ćilu reprezentativna bronca u katama sa 23. Prvenstva Balkana u Ljubljani

Foto: KK Rab-Enpi

Sjajne sportske vijesti dolaze iz glavnog grada Slovenije, Ljubljane, gdje se od petka 17. do nedjelje 19. studenog održava 23. Prvenstvo Balkana za kadete, juniore i mlađe seniore (U21). Naš rapski reprezentativac, član Karate kluba Rab Enpi, Damjan Bravarić Ćilo osvojio je broncu u katama.

I ovaj Damjanov rezultata na tragu je sportskog uvjerenja njihovog trenera Zdravka Naletina da se svaki pravi i iskreni trud kad tad isplati, a rapski karatisti to neumorno dokazuju već godinama svojom izvrsnošću kako unutar tako i izvan sportskih borilišta.

Rab danas oglas

Inače, na trodnevnom Prvenstvu sudjeluje 1007 natjecatelja iz 13 zemalja, među kojima je i 99 hrvatskih karatista, a ono što nas Rabljane čini posebno ponosnima je podatak da hrvatski grb na kimonu osim Damjana Bravarića Ćila, koji se natječe u kategoriji mlađih seniora, nosi i Luka Keko u kategoriji juniora.

Popis hrvatskih natjecatelja dostupan je na mrežnoj stranici SportDate. Sve prijave, satnicu i rezultate moguće je pronaći na mrežnoj stranici SportDate, a novosti iz Ljubljane javljat ćemo na portalu RabDanas čim ih saznamo.

Priredio: Hrvoje Hodak