Home Aktualno Rab Danas udružio snage s jakim riječkim digitalnim medijem

Rab Danas udružio snage s jakim riječkim digitalnim medijem

0
Rab Danas udružio snage s jakim riječkim digitalnim medijem

Foto: RabDanas

Početkom ovoga mjeseca dva prepoznatljiva portala iz Primorsko-goranske županije, koji su taj status stekli svojim kvalitetnim radom i velikim dosegom među čitateljima, odlučila su udružiti snage.

Cilj je udruživanja portala Rab Danas i Riportala da pruže još bolje medijsko iskustvo tim istim čitateljima u uvjetima rastuće potražnje za sadržajem na digitalnim platformama.

Rab danas oglas

Dogovorom između redakcija obaju medija najviše ćete profitirati upravo Vi – naši dragi čitatelji koji godinama redovito pratite i podržavate rad portala Rab Danas.

Ovo je sigurno jedan veliki korak naprijed u poslovanju za oba medija koja njeguju jednako visoke profesionalne standarde u novinarskom izvještavanju.

Odsad će se vijesti s portala Rab Danas moći pronaći i pročitati na naslovnici Riportala, koji se u ovih osam godina pozicionirao na riječkom području kao najčitaniji lokalni i isključivo digitalni proizvod.

Ovom će suradnjom čitateljima Riportala biti ponuđeno još više kvalitetnog sadržaja u produkciji portala Rab Danas koji će tako putem platformi svojeg riječkog partnera dosegnuti veliki broj novi čitatelja koji svakodnevno konzumiraju digitalni sadržaj.

A i naši Rabljani s (privremenom) adresom u Rijeci ili šire dobit će više mogućnosti da pronađu vijesti s njihovog najdražeg otoka.

Zbog pozitivnog sinergijskog efekta i pozicioniranja na županijskom medijskom prostoru pa i šire, sigurni smo da će svi čitatelji rezultat ove suradnje osjetiti vrlo brzo.

U konačnici, to je i bila osnovna namjera ova dva medijska brenda.