Home Aktualno Dođite na promociju novog romana Krešimira Butkovića “Čovjek koji je palio zvijezde”

Dođite na promociju novog romana Krešimira Butkovića “Čovjek koji je palio zvijezde”

0
Dođite na promociju novog romana Krešimira Butkovića “Čovjek koji je palio zvijezde”

Foto: Naklada Uliks

U srijedu, 13.9. u 19h vidimo se svi u Conte Neru. Povod je izvanzemaljski. Naime, rapsko-zagrebački književnik Krešimir Butković opet ima promociju svoje nove knjige.

Ovaj put riječ je o znanstveno-fantastičnom trileru koji je već sad dobro prihvaćen od strane čitatelja. Prepun intriga, paralelnog sustava, razotkrivanja istine o izvanzemaljskoj prisutnosti te njihovom utjecaju na globalne promjene u društvu, roman je to koji poziva na ”brzo čitanje” i dugo pamćenje.

Rab danas oglas

Ukoliko volite dobar, klasični ”SF” ili se samo želite malo podružiti, zabaviti, kupiti knjigu, razvedriti srce, razgaliti dušu…, pomiriti se sa ”susedom”, onda Vam je ovo dobra prigoda da se odlučite na dolazak.

Usput taggirajte, pozovite, javite svima koje znate da vole knjigu te ih tako usrećite. A ako i iz dna duše mrze čitanje, i njih pozovite i recite da će biti koji kolač nakon promocije.

Krešo ne želi biti dosadan pa će promociju moderirati naš uvaženi radijski urednik i poznavatelj Krešinog književnog opusa, g. Damir Ćopić, knjigu će recenzirati svima draga i simpatična profešurka gđa Mona Othman, a u ime nakladnika Naklade UliksRijeka, nazočit će g. Silvano Frančišković. Večer će svojim pjevanjem uljepšati članice ženske klape Anima Arbae, a nadamo se i dolasku gradonačelnika Nikole Grgurića.

Medijski pokrovitelji su portal Rab Danas i Radio Rab.

U, nadamo se, divnu i ugodnu večer, zapalimo zvijezde na promociji Krešina romana “Čovjek koji je palio zvijezde”.

Ovim putem svi ste pozvani jer, kao što i znate, Krešo zna gotovo svih na otoku pa dok bi osobno slao pozivnice zakasnio bi i na vlastitu promociju.

Vidimo se i zapinimo mo… – knjigu!