Home Aktualno 11. Međunarodni košarkaški kamp Rab 2023.

11. Međunarodni košarkaški kamp Rab 2023.

0
11. Međunarodni košarkaški kamp Rab 2023.

Foto: Ante Matijević i DHPG

U organizaciji ŽKK DHPG Drnje, a u suorganizaciji domaćeg kluba KK Rab, izuzetnu potporu Grada Raba, u tijeku je već 11. po redu i u kontinuitetu košarkaški kamp.

Ove godine u kampu je prisutan rekordan broj sudionika koji su došli s kontinenta. Sudionici kampa pristigli su iz klubova KK Varaždin, KK Mladost Ivanovec, KK Koprivnica, KK Cibona, ŽKK Koprivnica, ŽKK DHPG, a njima su se na Rabu pridodali domaći košarkaši i košarkašice.

Rab danas oglas

– “Interes za ovaj ljetni košarkaški kamp iz godine u godinu raste, tako da smo već ove godine mogli imati dvije smjene po 8 dana, ali temeljem prijava poslije zakazanog roka, stoga ih nismo mogli uključiti. Posebno moramo pohvaliti ljubazan odnos i potporu osoblja dječjeg odmarališta Varaždin na Rabu, sportskih djelatnika grada Raba i svih ostalih institucija. Danas, nakon toliko godina, na Rabu se osjećamo kao kod kuće, zato hvala svima”, poručio nam je Željko Golubić, predsjednik DHPG-a.

Željko Golubić, predsjednik DHPG-a

Kako doznajemo s tako povećanim brojem sudionika na kampu radi 8 trenera, kineziolog koji je i voditelj škole plivanje, te medicinsko osoblje, a sa svakom selekcjom rade po dva trenera. Trenira se dva puta dnevno, u gradskoj sportskoj dvorani, terenima na Palitu i auto kampu Valamar.

Svi sudionici kampa u tajno vlasništvo dobivaju majice, medalje i priznanja na ime i prezime, a najbolji dodatne medalje, nagrade i poklone. U svaki program kampa uključeni su izleti brodom, upoznavanje sa znamenitostima Raba, škola plivanja i animacija djece u slobodnom vremenu.

Premijera promidžbenog filma o rapskom košarkaškom kampu

Još 2021. počelo je snimanje promidžbenog filma košarkaškog kampa na Rabu čija će se premijerna projekcija održati u nedjelju 20.08. u 20,00 sati, u zimskom kinu u Rabu, a uz nazočnost predstavnika institucija Grada Raba, gostiju iz košarkaških regija, HKS-a, trenera, kampera, roditelja i ostalih zainteresiranih.

Osim velike potpore Grada Raba, neprevedno bi bilo ne spomenuti sponzore i donatore kampa: Hespo Prelog, Sport Dolenec Koprivnica, TZG Koprivnice, TZ Koprivničko-križevačke županije, OPG Bubalo, Reklamni studio Robi dizajn Koprivnica i još 10-ak manjih sponzora.

Prethodni članak Memorijalni vaterpolo turnir u spomen na Ivana Holjara Giovannija
Sljedeći članak Filmski obojan rapski koncert glazbene dive Radojke Šverko
Pretplati se
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments