Home Vijesti Obitelji Šanić iz Lopara dodijeljena oznaka “Kvarner Family” za njihovu modernu Villu Valis

Obitelji Šanić iz Lopara dodijeljena oznaka “Kvarner Family” za njihovu modernu Villu Valis

0
Obitelji Šanić iz Lopara dodijeljena oznaka “Kvarner Family” za njihovu modernu Villu Valis

Foto: RabDanas

 

Dodijeljenu oznaku iz ruku načelnika Općine Lopar Zdenka Jakuca primio je formalni vlasnik Ville Valis mladi Niko Šanić, uz kojega su na dodjeli bili njegovi roditelji Andrijana i Sandro Šanić. Kako smo doznali od direktora Ureda TZ općine Lopar Marina Mušća, ovo je 17. takva oznaka koja je dodijeljena loparskim iznajmljivačima od 2013. godine na ovamo, a koja turistima jamči visoki standard smještaja u prepoznatljivom objektu, provjerenom mjestu za odmor s uređenim okolišem, ugodno opremljenim interijerom i doživljajem domaćinskog i obiteljskog ugođaja. Sve to i još mnogo više od toga nudi moderna Villa Valis, koja će s ovom oznakom kvalitete dobiti i neke prednosti pri oglašavanju na stranicama Turističke zajednice Lopara i Kvarnera, a bit će uvrštena i u zasebni katalog TZ Kvarnera “Kvarner Family” koji promovira segment obiteljskog smještaja.

Rab danas oglas

 

 

Na početku ugodnog razgovora u vijećnici, koji je prethodio dodjeli oznake, direktor TZ općine Lopar Marin Mušćo čestitao je obitelji Šanić na ovom iznimnom postignuću, ali i čitavom njihovom dugogodišnjem doprinosu razvoju loparskog turizma, a zatim je prepustio riječ gospođi Andrijani Šanić.

– “Mi smo već 20-ak godina kontinuirano prisutni u turizmu Lopara, bilo kroz rad i ponudu našeg ugostiteljskog objekta “Creshendo”, bilo kroz iznajmljivanje apartmana u našoj prvoj kući koja se nalazi u njegovoj neposrednoj blizini. Osluškujući potrebe gostiju koje su išle za time da se smještaj obogati dodatnim sadržajima, krenuli smo u izgradnju novog objekta ViIle Valis. Naravno, čitav smo projekt pomno unaprijed osmislili i razradili i jako smo dobro znali što želimo pružiti gostu pa su se u sklopu objekta, koji je niknuo u svega 8 mjeseci, uz 5 apartmana sa 4 zvjezdice s ukupnim kapacitetom od 16 ležaja, našli i teretana i sauna i bazen. Naši su gosti jako zadovoljni, a svoje zadovoljstvo iskazuju i time što nam se iz godine u godinu vraćaju. Nadamo se, baš kao i svi koji žive od turizma, da će sezona biti u skladu s dobrim bookingom, te da ćemo ju, uz povoljnu epidemiološku situaciju, završiti uspješno i duboko u posezoni za koju već imamo najave do kraja rujna“, poručila je Andrijana Šanić.

Kako smo doznali, mlađoj generaciji obitelji Šanić, sinu Niki i kćerki Lani, već na um padaju i nove ideje vezane uz dodatno širenje ponude vezane uz camping, gaming room, salon za masažu…, no vidjet ćemo što će vrijeme donijeti.

 

 

Dobitnicima oznake “Kvarner Family” posebno se obratio i načelnik Općine Lopar Zdenko Jakuc:

– “Ja sam kao načelnik ponosan i sretan što vaša obitelj živi u Loparu i što su sav vaš trud i znanje realizirani upravo na našem prostoru. Pored ovog iznajmljivačkog segmenta, dokazali ste se i u ugostiteljstvu, poznati ste po tome da i Rabljani čim uzmognu, osobito u posezoni dolaze k vama, a Villa Valis s ovim novim dokazom kvalitete još je jedno vaše iznimno obiteljsko postignuće na kojem vam od srca čestitam. Sve ste to svojim radom i disciplinom nedvojbeno i zaslužili. Vidim da ste tu svoju energiju i znanje prenijeli na vašu djecu, koja streme k još boljim rezultatima, a mi kao Općina moramo biti servis koji vas ne smije usporavati, već osluškivati i pratiti u okviru naših mogućnosti kroz javnu infrastrukturu, kroz Turističku zajednicu, kroz javne sadržaje koje nudimo i kroz održavanje naših plaža i čitavog mjesta čistim i urednim”, kazao je na kraju ovog susreta Zdenko Jakuc.

 

 

Pretplati se
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments