Home Vijesti ZDENKO JAKUC i ALBINA ANDREŠKIĆ nastavljaju utrku za načelnički mandat u Loparu

ZDENKO JAKUC i ALBINA ANDREŠKIĆ nastavljaju utrku za načelnički mandat u Loparu

0
ZDENKO JAKUC i ALBINA ANDREŠKIĆ nastavljaju utrku za načelnički mandat u Loparu

Foto: RabDanas

 

U Općinskom vijeću Lopara postoci su se slično rasporedili pa tako HDZ odnosi 44,63% glasova, MODES 33,90%, dok je Kandidacijska lista grupe birača s nositeljem Dinom Ivanićem dohvatila 21,45% loparskih glasova.

Rab danas oglas

 

ZDENKO JAKUC:

– “Nakon još jednog velikog izlaska birača u Općini Lopar koji su pokazali želju da biraju između tri ponuđena kandidata, HDZ je dobio najviše glasova za načelnika i općinsko vijeće. Idemo u drugi krug za izbor načelnika u kojem vjerujem da ćemo slaviti i tako nastaviti voditi brigu o razvoju Općine Lopar. Čestitam svim kandidatima na ulasku u Općinsko vijeće kao i svojim političkim suparnicima na ostvarenim rezultatima”, kazao nam je Zdenko Jakuc.

 

ALBINA ANDREŠKIĆ:

– „Željela bih zahvaliti svima koji su izašli na izbore i svojim se glasom izborili za naš Lopar. Posebno zahvaljujemo svima onima koji su prepoznali našu kvalitetu i podržali nas svojim glasom. Rezultati jasno pokazuju da 60% mještana želi promjene i nova lica na čelu našeg Lopara što u drugom krugu jedino mi nudimo. Naše želje za dalje su da naša kampanja i dalje bude afirmativna i nadam se da ćemo ujedinjeno ostvariti iskazanu želju Loparana za promjenom. Ipak, još uvijek smo daleko od našeg zajedničkog cilja i onog Lopara kojeg svi želimo, a nadamo se da ćemo uz podršku Loparana taj cilj za 14 dana i ostvariti”, poručila je Albina Andreškić.

Pretplati se
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments