Home Sport Pioniri i juniori NK Raba u zimskoj stanci sudjelovali na međunarodnim dvoranskim turnirima

Pioniri i juniori NK Raba u zimskoj stanci sudjelovali na međunarodnim dvoranskim turnirima

0
Pioniri i juniori NK Raba u zimskoj stanci sudjelovali na međunarodnim dvoranskim turnirima

Foto: RabDanas

 

Naime, zbog velike stanke između jesenskog i proljetnog natjecanja u županijskog ligi mlađi i stariji pioniri NK Raba nastupali su na dvoranskim turnirima, pa su tako početkom godine sudjelovali i na Međunarodnom turniru u Senju.

Rab danas oglas

– “Premda je izostao rezultatski uspjeh”, kazao nam je Lupić, “bilo nam je zadovoljstvo nastupiti na jakom turniru u susjednom Senju. Nakon Senja nastupili smo s juniorima na jakom Međunarodnom turniru “Tin Grgurić” u Delnicama, gdje smo pod nazivom “Arba” u konkurenciji Grobničana, Orijenta, Lošinja, Vinodola, osvojili izvrsno drugo mjesto, nesretno izgubivši od domaće momčadi u zanimljivom i napetom finalu i to nakon izvođenja penala (5:4). Tome treba dodati i podatak da su za Delničane igrali igrači koji inače nastupaju za Goranin, Omladinac te Hrvatski Dragovoljac. Osim osvojenog drugog mjesta, imali smo i najboljeg vratara, Jakova Konjevodu“, kazao nam je Lupić.

 

Međunarodni turnir Proteus Postojna

Proteklog vikenda stariji pioniri NK Raba nastupili su sa dvije ekipe (plava i žuta) s većinom 2006-im godištem, na turniru u Sloveniji, gdje su uz sportske obveze, utakmice i treninge, uspjeli obići i Postojnsku jamu i sam grad Postojnu. Tjedan dana ranije i mlađi pioniri (2007./2008. godište) također su nastupili na istom turniru.

Jedna rapska momčad (žuti) ispala je još u skupini izgubivši dvije, te pobjedivši jednu utakmicu, dok druga momčad (plavi), nakon osvojenog prvog mjesta u skupini, ipak nije uspjela proći u polufinale turnira izgubivši od kasnijeg pobjednika turnira.

 

Evo i rezultata:

  • RAB plavi : STARI GRAD 2:1 – (strijelci za NK Rab: Marko Gabrijel Staničić i Marko Buza)
  • RAB žuti : DRAGOMER 0:3
  • RAB plavi : KOČEVJE 1:1 – (strijelac za NK Rab: Marko Gabrijel Staničić)
  • RAB žuti : KRAJIŠNIK 0:3
  • RAB plavi : DOLIMITI 1:0 – (strijelac za NK Rab: Franko Vidas)
  • RAB žuti : PRIMORJE 2:1 – (strijelci za NK Rab: Paolo Ribarić i Josip Joško Bravarić)

 

1/4 finale

  • RAB plavi : LJUBNO 0:2

 

Završetkom dvoranskih priprema i turnira mladi rapski nogometaši okreću se pripremama na svojem igralištu „Blato“ i daljnjem tijeku ligaškog natjecanja.

 

Pretplati se
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments