Home Najave Dođite na Kreativni piknik u park Kapić / (ned.) 8.7.2018. u 19:30h

Dođite na Kreativni piknik u park Kapić / (ned.) 8.7.2018. u 19:30h

0
Dođite na Kreativni piknik u park Kapić / (ned.) 8.7.2018. u 19:30h

Foto: Izvor: CZK Lopar

 

I ovim piknikom nastoji se unijeti živost u park koji je nedavnim postavljanjem kućice s knjigama (tzv. Biblioteka na plaži) te nekoliko mozaičnih instalacija postao prva BookCrossing zona u Loparu.

Rab danas oglas

 

Za one najmlađe (djecu od 3 do 7 g.) predviđena je čitaonica “Uroni u priču” nakon koje će uslijediti likovno-kreativna radionica inspirirana pročitanim. Radionicu će voditi odgajateljice Magdalena Matahlija i Andrea Deželjin.

 

Oni nešto stariji, shodno svojim interesima, moći će samostalno sudjelovati u drugim aktivnostima poput outdoor igara Čovječe ne ljuti se (uzrast +7) ili Pictionary po domaći (uzrast + 10, odrasli) tj. popularnoj igri Pictionary prilagođenoj rapskoj čakavštini.

 

Kao i svakog dana, Biblioteka na plaži bit će otvorena za sve, a i nadalje ostaje poziv svim ljubiteljima knjige da ju posjete i da sudjeluju u razmijenjivanju knjiga!

 

 

Ostavljen je slobodan prostor i za druge aktivnosti pa budite slobodni da ponesete sve ono što je potrebno za vaš savršeni Kreativni piknik (društvene igre, rekviziti, gitara, sendviči, sokići…)!