Home Aktualno Multimedijalno predavanje Davora Rostuhara “Lovci sakupljači VR” u Zimskom kinu Rab

Multimedijalno predavanje Davora Rostuhara “Lovci sakupljači VR” u Zimskom kinu Rab

0
Multimedijalno predavanje Davora Rostuhara “Lovci sakupljači VR” u Zimskom kinu Rab

Foto: RabDanas

U utorak, 9. srpnja 2024. godine, u Zimskom kinu Rab s početkom u 21:00 sat, održat će se multimedijalno predavanje najčitanijeg hrvatskog putopisca i multimedijalnog pripovjedača Davora Rostuhara pod nazivom “Lovci sakupljači VR”.

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane posjetitelje.

Rab danas oglas

Davor Rostuhar će predstaviti svoj novi projekt – prvi hrvatski dokumentarni VR film „Lovci sakupljači“, koji će publika moći pogledati od 9. do 14. srpnja na Staroj Pijaci, na Trgu sv. Kristofora, u putujućem VR kinu izgrađenom posebno za potrebe ovog filma.

Projekt „Lovci sakupljači“ približava gledateljima život jednog od posljednjih plemena lovaca sakupljača, koji i danas žive na način kako su ljudi živjeli 99% vremena naše evolucije – kao posljednji prvi ljudi. Davor Rostuhar posjetio je nekoliko preostalih plemena lovaca sakupljača, a posebno se vratio u afričko pleme Hadza iz Tanzanije deset godina nakon prvog susreta. Njihovu priču dokumentirao je najnovijom tehnologijom u pripovijedanju priča: VR-om, te snimio prvi hrvatski dokumentarni VR film.

Putujuće VR kino bit će smješteno na Staroj Pijaci, na Trgu sv. Kristofora od 9. do 14. srpnja, te će biti otvoreno od 17:00 do 23:00 sata. Ulaznice za dokumentarni VR film “Lovci sakupljači” po cijeni od 12 € možete kupiti na ulazu u VR kino.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime