Home Aktualno Novi hit najveće globalne animirane franšizu u povijesti na programu Ljetnog kina Rab

Novi hit najveće globalne animirane franšizu u povijesti na programu Ljetnog kina Rab

0
Novi hit najveće globalne animirane franšizu u povijesti na programu Ljetnog kina Rab

Foto: IMDB

Spremite se za nezaboravnu filmsku večer pod zvijezdama jer ljetno kino Rab donosi najnoviji animirani hit “Gru i Malci: Neustrašivi Špijun” – sinkroniziranu avanturu koja će vas nasmijati i oduševiti! Film se prikazuje ovog četvrtka, 4. srpnja s početkom u 21:30 sati. 

Sadržaj filma:

Rab danas oglas

Nakon velikog ljetnog blockbustera iz 2022. godine, “Malci 2: Kako je Gru postao Gru”, koji je zaradio gotovo milijardu dolara diljem svijeta, najveća globalna animirana franšiza u povijesti sada započinje novo uzbudljivo poglavlje. U ovom novom nastavku, Gru, Lucy i njihove djevojke — Margo, Edith i Agnes — pozdravljaju novog člana obitelji Gru, Grua Mlađeg, koji ima namjeru mučiti svog oca.

Dok Gru pokušava balansirati obiteljski život i svoje špijunske dužnosti, suočava se s novim opasnim neprijateljem, Maximeom Le Malom, i njegovom fatalnom djevojkom Valentinom. Obitelj Gru prisiljena je pobjeći i suočiti se s izazovima koji testiraju njihove granice i povezanost.

Izvorno ime: Despicable Me 4

Redatelj: Chris Renaud

Žanr: Animirana komedija

Trajanje filma: 95 min

Ne propustite ovu zabavnu animiranu komediju koja će vas nasmijati do suza i osvojiti srca svih generacija. Dođite u ljetno kino Rab i uživajte u nezaboravnoj filmskoj večeri pod zvijezdama!

Izvor: Kino Rab

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime