Home Aktualno Loparski vatrogasci u akciji: Čak tri intervencije u jednom danu

Loparski vatrogasci u akciji: Čak tri intervencije u jednom danu

0
Loparski vatrogasci u akciji: Čak tri intervencije u jednom danu

Foto: Vatrogasci Lopar

Vatrogasci iz Lopara na otoku Rabu imali su jučer dan pun akcije s tri intervencije koje su pokazale njihovu spremnost i požrtvovnost u različitim situacijama.

Prva intervencija dogodila se u suradnji s Policijskom postajom Rab, gdje su vatrogasci pružili ispomoć kod prometne nesreće. Pravovremena reakcija i koordinacija s policijom omogućila je brzo i učinkovito rješavanje situacije, čime su spriječene dodatne komplikacije.

Rab danas oglas

Ubrzo nakon toga, vatrogasci su intervenirali zbog požara automobila. Brza reakcija i profesionalnost ekipe omogućili su da se požar ugasi prije nego što se proširio na okolinu, spriječivši tako veću štetu i moguće ozljede.

Treća intervencija uključivala je spašavanje i tegljenje jedrilice. Vatrogasci su ponovno pokazali svoje vještine i sposobnosti, uspješno spašavajući plovilo i osiguravajući sigurnost svih uključenih.

Ove intervencije podsjećaju nas na važnost opreza, posebice tijekom ljetnih mjeseci kada su požari učestaliji. Stoga pozivamo sve građane i posjetitelje otoka Raba da budu posebno pažljivi. Pridržavanje sigurnosnih mjera i odgovorno ponašanje mogu spriječiti mnoge nesreće i zaštititi naš prekrasni otok.

Izvor: Vatrogasna postrojba Lopar

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime