Home Aktualno Još jedan uspješan natjecateljski vikend za Kajak klub “Rab 83”, ovaj put na kupu u Runovićima

Još jedan uspješan natjecateljski vikend za Kajak klub “Rab 83”, ovaj put na kupu u Runovićima

0
Još jedan uspješan natjecateljski vikend za Kajak klub “Rab 83”, ovaj put na kupu u Runovićima

Foto: Kajak klub "Rab 83"

U subotu 29. lipnja Kajak klub „Rab 83” bio je sudionikom 26. po redu Kupa Runovića, upravo u Runovićima. Rapske kajakašice su tako opet imale priliku zaveslati hladnom Vrlikom i pokazati nimalo lakoj konkurenciji kako se to na moru radi. Valja spomenuti da je natjecanje bilo međunarodnog karaktera, a rezultati govore sami za sebe.

U kategoriji mlađih kadetkinja u mini kajaku dvosjedu Ena Lupić i Lorena Benić pozicionirale su se na vrlo dobro 4. mjesto.

Rab danas oglas

U kategoriji kadetkinja Ena Lupić, ovog puta u dvosjedu s Nevom Puljar Matić, osvaja treće mjesto i brončanu medalju dok Ena Antić i Ema Dudić istu utrku završavaju na petom mjestu. Djevojčice tu nisu stale, dapače u kajacima jednosjedima u kategoriji kadetkinja Ena Lupić kroz cilj prolazi kao pobjednica i osvaja zlatno odličje, dok nešto malo sporija Neva Puljar Matić osvaja isto tako fantastično treće mjesto. Za njima nije zaostala niti Ena Antić koja je svoju utrku završila na četvrtom mjestu.

U nešto starijoj konkurenciji od svoje, u kategoriji mlađih juniorki u kajaku jednosjedu Ena Lupić potvrđuje svoju kvalitetu i osvaja treće mjesto, a Lorena Benić četvrto. Dobro uveslana posada Ena Lupić i Neva Puljar Matić u kajaku dvosjedu također su se okušale u kategoriji mlađih juniorki i osvojile visoko drugo mjesto.

Rapske kajakaše i kajakašice očekuju još dvije utrke Kupa Republike Hrvatske za mlađe uzrasne kategorije kao i vrhunac natjecateljske sezone, samo Državno prvenstvo. Stoga pred njima su još treninzi i kilometri koje treba izveslati, a iz Kajak kluba „Rab 83“ zaželili su im puno ustrajnosti i dobrih rezultata.

Izvor: Kajak klub „Rab 83“

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime