windsurfing_juzina_sidebar_banner
Home Aktualno U subotu filmska poslastica za sve ljubitelje motociklističke subkulture

U subotu filmska poslastica za sve ljubitelje motociklističke subkulture

0
U subotu filmska poslastica za sve ljubitelje motociklističke subkulture

Foto: IMDB

Ljetno kino Rab s ponosom predstavlja filmsku poslasticu za sve ljubitelje kriminalističkih drama i motociklističke subkulture.

U subotu, 29. lipnja 2024. u 21:30 sati, ne propustite premijeru filma “Bajkeri” (Bikeriders), pod redateljskom palicom Jeffa Nicholsa.

Rab danas oglas

SADRŽAJ FILMA:

Nadahnut kultnom knjigom fotografija Dannyja Lyona, “The Bikeriders” donosi vam izgled, osjećaj i zvukove golih, podmazanih supkultura vozača motocikala iz 60-ih. Kathy (Jodie Comer), odlučna članica Vandala koja je udana za divljeg, bezobzirnog vozača bicikla po imenu Benny (Austin Butler), prisjeća se evolucije Vandala tijekom desetljeća, počevši od lokalnog kluba autsajdera ujedinjenih dobrim vremenima, tutnjavom motora i poštovanjem prema njihovom snažnom, postojanom vođi Johnnyju (Tom Hardy).

Tijekom godina Kathy daje sve od sebe kako bi se snašla u neukroćenoj prirodi svog supruga i njegovoj odanosti Johnnyju s kojim osjeća da se mora natjecati za Bennyjevu pažnju. Kako život u Vandalima postaje sve opasniji, a klub prijeti da postane još zlokobnija banda, Kathy, Benny i Johnny prisiljeni su donositi odluke o svojoj odanosti klubu i jedni drugima.”

IZVORNO IME: Bikeriders
REDATELJ: Jeff Nichols
ŽANR: kriminalistički, drama
ULOGE: Austin Butler, Jodie Comer, Tom Hardy, Michael Shannon, Mike Faist, Norman Reedus
TRAJANJE FILMA: 116 min

“Bajkeri” nije samo film o motorima i brzini, već duboka priča o ljubavi, odanosti i unutarnjim borbama unutar motociklističkog kluba Vandali.

Izvor: Kino Rab

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime