windsurfing_juzina_sidebar_banner
Home Aktualno Svojim glasom podržite DVD Rab i pomozite im da osvoje vrijednu donaciju!

Svojim glasom podržite DVD Rab i pomozite im da osvoje vrijednu donaciju!

0
Svojim glasom podržite DVD Rab  i pomozite im da osvoje vrijednu donaciju!

Foto: RabDanas

Projekt “Jedna Kala, jedno hvala” slavi dobrovoljne vatrogasce te ističe njihove tihe snage poput hrabrosti, strpljenja i razumijevanja. U partnerstvu s Hrvatskom vatrogasnom zajednicom, Kala će pružiti podršku dobrovoljnim vatrogasnim društvima putem financijskih donacija.

Glasajte za svoj omiljeni DVD i pomozite im osvojiti donaciju. Pokažite im da njihove tihe snage zaslužuju najglasnije HVALA, poručili su iz Kale.

Rab danas oglas

Među 15 dobrovoljnih vatrogasnih društva, koji sudjeluju u projektu, nalazi se i DVD Rab kojeg je u kratkom videu predstavila Veronika Mravić.

U opisu ispod videa piše. “Od 1946. godine, mi smo čuvari zelenog bisera na Jadranu, a sve zahvaljujući našoj tihoj snazi – hrabrosti, smirenosti i srčanosti koja nas čini spremnima za sve krize”.

Glasajte za DVD Rab na ovom LINKU. (Kliknite na plava slova) i pomozite im da osvoje vrijednu donaciju.

Kako je Veronika istaknula u videu, donaciju bi iskoristili za opremanje DVD-a, a sve u cilju očuvanja Raba, zelenog bisera našeg  Jadrana.

Pomozimo im u opremanju vozila za rad na visinama, podržimo ih svojim glasom na: https://jednakala-jednohvala.hr/dvd/11

NAPOMENA: Ponekad kod glasanja dođe do zagušenje pa vaš glas ne prolazi odmah, a ponekad i mail potvrde zna završiti u neželjenoj pošti (spam), Stoga samo strpljivo!