windsurfing_juzina_sidebar_banner
Home Aktualno Ribarska fešta u Loparu: Festival tradicije i zabave

Ribarska fešta u Loparu: Festival tradicije i zabave

0
Ribarska fešta u Loparu: Festival tradicije i zabave

Foto: RabDanas/arhiva

U četvrtak, 13. lipnja 2024. godine, u TN-u San Marino, pored Rajske plaže, ljubitelji mora, ribarstva i dobre zabave okupit će se na jedinstvenom događaju – Ribarskoj Fešti.

Ova manifestacija, organizirana od strane Turističke zajednice općine Lopar i Imperial Riviere, obećava nezaboravnu večer ispunjenu bogatim morskim delicijama, edukativnim prezentacijama i izvrsnom glazbom.

Rab danas oglas

Fešta će započeti u 19:00 sati i trajati do ponoći, pružajući posjetiteljima priliku da uživaju u raznovrsnim ribljim jelima pripremljenim na tradicionalan način. Ovaj gastronomski spektakl bit će savršena prilika za sve gurmane da kušaju svježe morske plodove i nauče više o ribarskoj tradiciji koja se njeguje u ovom kraju.

Osim gastronomske ponude, Ribarska Fešta uključuje i prezentaciju tradicionalnog načina ribolova. Posjetitelji će moći vidjeti kako su ribari nekada lovili ribu te saznati zanimljive činjenice o povijesti ribarstva na ovom području. Ova edukativna komponenta festivala posebno je zanimljiva onima koji žele dublje razumjeti kulturu i način života lokalnog stanovništva.

Za dobru atmosferu i zabavu zadužen je Saturnus Band, koji će svojim nastupom osigurati da nitko ne ostane ravnodušan. Njihova energična glazba i raznoliki repertoar bit će savršen završetak ove fešte, pozivajući sve prisutne da zaplešu i uživaju do kasno u noć.

Ribarska Fešta u TN-u San Marino, pored Rajske plaže, nudi nešto za svakoga – od gurmanskih užitaka i edukativnih prezentacija do vrhunske zabave. Ovo je prilika koju ne smijete propustiti. Vidimo se!

Izvor: Lopar Sand Paradise