Home Aktualno Naše U11 rukometašice sjajne i na međunarodnom turniru u Ilirskoj Bistrici!

Naše U11 rukometašice sjajne i na međunarodnom turniru u Ilirskoj Bistrici!

0
Naše U11 rukometašice sjajne i na međunarodnom turniru u Ilirskoj Bistrici!

Foto: RK Rab

U subotu, 8. lipnja 2024. Rukometni klub Ilirska Bistrica proslavio je 60 godina postojanja, a tom je prigodom, uz čitav niz sportskih događanja, organiziran i međunarodni turnir U11 ekipa na kojem su igračice RK Rab osvojile drugo mjesto.

Nakon fantastičnog nastupa na državnoj završnici u Poreču, gdje su završile među 12 najboljih ekipa u Hrvatskoj u svojoj generaciji, rukometašice do 11 godina RK Rab ovoga su vikenda igrale na međunarodnom turniru u Ilirskoj Bistrici.

FOTO: RK Rab
Rab danas oglas

Povod je bila 60. obljetnica osnutka tog slovenskog kluba, a kao dio programa sportskih događanja u Športnoj dvorani pri OŠ Antona Žnideršiča bio je i turnir djevojčica 2013. godište.

FOTO: RK Rab

Na turniru su se natjecali ŽRK Krka, RK Pećine, ŽRK Sežana, RK Rab i domaćin RK Ilirska Bistrica, a igračice trenera Marina Ribarića su upisale tri pobjede i u posljednjoj utakmici izgubile 2 razlike od Ženskog rukometnog kluba Krka koji je ostvario sve četiri pobjede.

FOTO: RK Rab

Tako su naše U11 rukometašice završile na drugom mjestu, što je novi sjajan rezultat, a dodajmo ovome još jednu lijepu vijest – Ela Guščić iz RK Rab proglašena je najboljom golmanicom turnira.