windsurfing_juzina_sidebar_banner
Home Najave KJD Južina organizira besplatnu školu jedrenja na dasci za početnike. Prijavite se!

KJD Južina organizira besplatnu školu jedrenja na dasci za početnike. Prijavite se!

0
KJD Južina organizira besplatnu školu jedrenja na dasci za početnike. Prijavite se!

Foto: Sanjin Badurina Piloto (iz arhive)

Klub jedrenja na dasci Južina organizira besplatnu školu jedrenja na dasci za početnike, koja će se održavati u vremenskom razdoblju od 15. do 30. lipnja. Obuhvaćat će teoriju i upoznavanje opreme, vježbe privikavanja na dasci, podizanje jedra, start, zaustavljanje jedrom, okret za 360, okret uz vjetar, okret niz vjetar.

Iz Južine sa zadovoljstvom predstavljaju ovu inicijativu koja je započela još 2015. godine. Sanjin Debelić, dugogodišnji iskusni jedriličar na dasci s bogatim iskustvom u međunarodnim i državnim regatama, vodi sve tečajeve, pruža nadzor i sigurnost tijekom cijelog procesa učenja. Njegovo neprocjenjivo znanje i stručnost osigurat će da polaznici steknu potrebne vještine i samopouzdanje za uspješno jedrenje na dasci.

Rab danas oglas

Školu mogu pohađati sve punoljetne osobe, bez obzira na spol. Jedini uvjet je da znaju plivati. Tečaj je namijenjen ove godine osobama s područja Grada Raba i Općine Lopar, a imaju ih osigurano 20.

Iz Južine pozivaju sve da ne propuste priliku naučiti jedriti na dasci. Pozivaju sve da ispred plaže Artić u Banjolu naprave prve korake i prepuste se svijetu jedrenja na dasci. Nakon uspješne završene škole jedrenja na dasci, polaznicima se dodjeljuju diplome koje potvrđuju njihovu stručnost i postignuće. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na e-mail: windsurfingcroatia@gmail.com

Izvor: KJD Južina