Home Aktualno ‘Tri mladića’ osvojila Kastav, vode u ukupnom poretku nakon četiri festivalske večeri

‘Tri mladića’ osvojila Kastav, vode u ukupnom poretku nakon četiri festivalske večeri

0
‘Tri mladića’ osvojila Kastav, vode u ukupnom poretku nakon četiri festivalske večeri

Foto: Festival MiK | festivalmik.com

Nakon nedjeljnog slavlja pred kastavskom publikom treće festivalske večeri ovogodišnjeg MiK-a, Dino Gušćić, Matej Plavček i Jure Kaurlot su sa skladom “Tri mladića” dan kasnije u Puntu na Krku osvojili treće mjesto, te po zbroju bodova vode u ukupnom poretku.

U nedjelju navečer skladba “Tri mladića” (Robert Grubišić/Robert Pilepić/Robert Grubišić) u izvedbi Dina Gušćića, Mateja Plavčeka i Jure Kaurlot uvjerljivo je trijumfirala u Kastvu osvojiviši čak 180 glasova publike, čime se isprofilirala kao favorit ovogodišnjih Melodija Istre i Kvarnera.

Rab danas oglas

U ponedjeljak navečer u školskoj dvorani u Puntu skladba “Tri mladića” je prema glasovima publike osvojila treće mjesto sa 66 glasova. Drugo mjesto pripalo je skladbi “Srce na cesti” (Robert Grubišić/Mirjana Bobuš/Robert Grubišić/Ivan Nino Načinović) sa 69 glasova, dok je uvjerljivo sa 140 glasova slavila skladba “Pelica od pine” (Robert Grubišić/Vjeko Alilović/Robert Grubišić) u izvođenju Katje Budimčić Sabljar i Andrine Frleta.

Nakon četvrte festivalske večeri ovogodišnjih Melodija Istre i Kvarnera, po zbroju bodova, u ukupnom plasmanu vode “Tri mladića” sa 77 bodova, druga je “Pelica od pine” sa 67 bodova dok je treća “Sansego moja mladosti” (Andrej Baša) u izvedbi Gine Picinić, sa 64 osvojena boda.

Festivalska karavana sada seli u Istru i to u Svetvinčenat gdje će na legendarnoj placi ‘mikovci’ zapjevati s početkom u 21 sat. Ulaz je slobodan.

Izvor: Festival MiK | festivalmik.com