Home Aktualno Mlađi pioniri NK Rab u borbi za naslov prvaka love pobjedu u Opatiji

Mlađi pioniri NK Rab u borbi za naslov prvaka love pobjedu u Opatiji

0
Mlađi pioniri NK Rab u borbi za naslov prvaka love pobjedu u Opatiji

Foto: RabDanas

Seniori NK Rab svoje su natjecanje završili prošli vikend, a ovu nedjelju posebno će zanimljiv rasplet biti kod mlađih pionira koji su u posljednje kolo 1. Županijske omladinske lige PGŽ ušli bodovno izjednačeni s prvoplasiranom momčadi NK Grbci 2000.

U posljednjem, 26. kolu 1. ŽONL PGŽ mlađi pioniri Nogometnog kluba Rab će u nedjelju, 2. lipnja imati vrlo težak zadatak na gostovanju kod vršnjaka iz NK Opatija, a susret na igralištu “Opatija” počinje u 10:00 sati.

Rab danas oglas

Domaćini su trenutno na četvrtom mjestru prvenstvene ljestvice, dok su mlađi pioniri NK Rab uoči posljednjeg kola bodovno izjednačeni s prvoplasiranom momčadi NK Grbci 2000 koja u isto vrijeme u Kostreni gostuje kod NK Pomorac 1921.

Posljednje, 26. kolo 1. ŽONL PGŽ:igraju i stariji pioniri NK Rab koji će u 11:30 sati također odmjeriti snage sa svojim vršnjacima iz NK Opatija.

Stariji pioniri Raba su trenutno na petom mjestu, dok su Opatijci čak šest mjesta slabije plasirani na ljestvici. No to ne znači da rapske nogometaše u nedjelju ne čeka ozbiljan posao na igralištu “Opatija”.

Izvor: mario Kojundžić