Home Aktualno FOTOGALERIJA | „Doček šampionki“ – pogledajte veličanstven doček rapskih U11 rukometašica

FOTOGALERIJA | „Doček šampionki“ – pogledajte veličanstven doček rapskih U11 rukometašica

0
FOTOGALERIJA | „Doček šampionki“ – pogledajte veličanstven doček rapskih U11 rukometašica

Foto: Lucian Borić

Nakon sjajne godine za rapski rukomet i povijesnog uspjeha rapskih U11 rukometašica koje su izborile nastup na državnoj završnici u Poreču, njihovi roditelji i ostale Rabljanke i Rabljani pripremili su im jučer u večernjim satima pored sportske dvorane veličanstven doček.

Foto: Lucian Borić

Otkako su rukometašice prešle trajektom na Rab, uzbuđenju i iščekivanju nije bilo kraja… „Kadi su?“, „Barbati su!“, “Na Snugi su!“, „Pripremite se, kod Petre su!“… A čim su se pojavili kombiji s rukometašicama, veličanstvena atmosfera… Bilo je tu baklji, šampanjca, transparenata, muzike, plesa, pjesme, zagrljaja, fotki…

Foto: Lucian Borić
Rab danas oglas

U11 rukometašice su na državnoj završnici na kraju osvojile 12. mjesto (u borbi za 11. mjesto poražene su od Novske 13:9), no uzevši u obzir ovaj sportski značaj za otok Rab kao malenu sredinu i niz zadovoljstva koje su nam ove rukometašice svojim nastupima pružile tijekom sezone, na kraju ćemo iz redakcije samo poručiti – „Bravo, cure! Učinile ste naš Rab ponosnim mjestom! Čestitke još jednom vama i treneru Marinu Ribariću!

Foto: Lucian Borić

A kako je bilo na dočeku, pogledajte u našoj FOTOGALERIJI.

Tekst i fotogalerija: Lucian Borić