Home Aktualno Pogledajte “vatreno” otvaranje IT konferencije Unlock Rab

Pogledajte “vatreno” otvaranje IT konferencije Unlock Rab

0
Pogledajte “vatreno” otvaranje IT konferencije Unlock Rab

Foto: Ivo Šubić

Otvorenje konferencije na atraktivnoj lokaciji 20-metarskog zvonika i ostataka crkve sv. Ivana Evanđelista u starogradskoj jezgri ponudilo je vatreni show, doslovce i u prenesenom značenju.

Gosti, uzvanici i prijatelji konferencije Unlock Rab počeli su se u ponedjeljak navečer okupljati u dvorištu zvonika sv. Ivan več prije 21:00 sat za kada je bilo najavljeno svečano otvorenje.

Rab danas oglas

Za dobar ritam i ugodno glazbeno ozračje pobrinuo se DJ Mitzzy koji je polako zagrijavao publiku, a atmosferu je potom jako zagrijala plesačica Mirta Meštrović svojim vatrenim showom s bakljama kojim je počeo program otvorenja konferencije.

FOTO: Ivo Šubić

Uz sjajnu glazbenu podlogu, žonglirajući bakljama, Mirta je izvela dva senzualna plesa i zaradila pljesak publike, a potom je službena voditeljica konferencije Maja Ciglenečki najavila govornike.

Prvi su se okupljenima obratili organizatori Marino Dedić i Mark Čipčić koji su se svima zahvalili na dolasku i poželjeli im ugodan boravak na Rabu, a zatim je mikrofon preuzeo gradonačelnik Grada Raba Nikola Grgurić koji je u svom govoru istaknuo važnost ove konferencije za sam grad i cijelu zajednicu, najavivši da ovaj projekt ide dalje.

FOTO: Ivo Šubić

Gradonačelnik je pohvalio organizatore za veliki trud i zalaganje koji ulažu u organizaciju ovog IT događaja, a sve sudionike konferencije pozvao da uživaju u svom boravku na Rabu.

FOTO: Ivo Šubić

Nakon ozbiljnog i službenog dijela, uslijedio je ‘neozbiljni’ dio programa za koji se svojim zanimljivim i duhovitim polusatnim nastupom pobrinuo poznati stand up komičar Aleks Curać Šarić.

Glavni dio programa zaključila je “vatrena” Mirta još jednim plesom s bakljama, a nakon nje ja zabavu je opet preuzeo DJ Mitzzy koji je svojim glazbenim izborom držao dobru atmosferu u dvorištu zvonmika sv. Ivana.

FOTO: Ivo Šubić

U utorka (28. svibnja) počinje glavni dio konferencije koja je podijeljena na dva dijela – u prijepodnevnim satima se priča o developmentu i digitalnom marketingu, dok su popodnevni sati rezervirani za panele, intervjue i keynote općenitih tema.

Autor: Mario Kojundžić
FOTO: Ivo Šubić