Home Aktualno Rukometašice U11 očekuje nastup na državnoj završnici, zna se i raspored utakmica

Rukometašice U11 očekuje nastup na državnoj završnici, zna se i raspored utakmica

0
Rukometašice U11 očekuje nastup na državnoj završnici, zna se i raspored utakmica

Foto: HRS | Hrvatski rukometni savez

Djevojčice U11 ekipe Rukometnog kluba Rab sljedeći tjedan igraju na državnoj završnici koja se održava u Poreču. Utakmice po skupinama su na programu u utorak i srijedu, 28. i 29. svibnja, a dan nakon toga slijedi nakaut-faza.

Mlade rapske rukometašice su na državnoj završnici smještene u skupinu D u kojoj su još ekipe ŽRK Radnik iz Križevaca, ŽRK Split 2010, ŽRK Ivankovo, te RK Sesvete Agroproteinka.

Rab danas oglas

Prvi nastup u Poreču djevojčice U11 ekipe RK Rab imat će u utorak, 28. svibnja u 12.45 sati protiv RK Sesvete Agroproteinka, a isti dan navečer u 19:40 sati mlade rapske rukometašice odmjerit će snage s ŽRK Split 2010.

FOTO: RK Rab | Facebook

U srijedu, 29. svibnja u 11:15 sati naše U11 rukometašice očekuje treći nastup na terenu 2 Sportske dvorane Žatika, a suparnice će im biti vršnjakinje iz ŽRK Ivankovo. Zadnju utakmicu u skupini D igračice RK Rab imaju isti dan u 17:20 sati protiv ŽRK Radnik iz Križevaca.

Ako uspiju izboriti plasman među prve tri ekipe u skupini, mlade rapske rukometašice će u srijedu, 30. svibnja u prijepodnevnim satima igrati osminu finala državne završnice protiv drugoplasirane ili trećeplasirane ekipe iz skupine C (ovisno o svom plasmanu). Cijeli raspored možete pronaći na ovom LINKU.

U svakom slučaju igračicama i treneru RK Raba želimo puno uspjeha na državnoj završnici u Poreču.

Dodajmo ovome da su iste djevojčice (U11) Rukometnog kluba Rab u međuvremenu odigrale utakmice 9. i 10. kola Županijske lige i upisale 3 nova boda. Odigrale su 12:12 protiv ŽRK Mali Lošinj, a pobijedile su 14:10 ŽRK Murvica iz Crikvenice.

FOTO: RK Rab | Facebook

Ovog vikenda (nedjelja, 26. svibnja) će djevojčice U13 igrati županijsku ligu u Sportskoj dvorani Rab, a suparnice će im biti RK Pećine Rijeka, RK Zamet, RK Gospić i RK Liburnija – Opatija.

Dođite i budite im glasna podrška!