Home Aktualno Rapski umirovljenici posjetili Skradin, Slapove Krke, Šibenik i Zadar, a subota donosi 17. susret umirovljenika PGŽ-a

Rapski umirovljenici posjetili Skradin, Slapove Krke, Šibenik i Zadar, a subota donosi 17. susret umirovljenika PGŽ-a

0
Rapski umirovljenici posjetili Skradin, Slapove Krke, Šibenik i Zadar, a subota donosi 17. susret umirovljenika PGŽ-a

Foto: Udruga umirovljenika otoka Raba

Kako doznajemo od tajnika Udruge umirovljenika otoka Raba Lovra Matahlije, 60 rapskih umirovljenika, koji zapravo čine oko 10% članstva Udruge, na dvodnevnom veselom izletu uz pjesmu i smijeh, obišlo je Skradin, Slapove Krke, Šibenik i Zadar u organizaciji Turističke agencije „Globus“ iz Bjelovara.

Rapski su umirovljenici tom prigodom posjetili značajna mjesta i spomenike kulture na ruti njihovog izleta, a plovili su i do slapova, te im je izlet ostao u nezaboravnom sjećanju.

Rab danas oglas

Ovoj vijesti dodajmo i informaciju da će se Više od 500 umirovljenika iz naše županije okupit će se sutra, u subotu, 18. svibnja 2024. godine, u Brod Moravicama na tradicionalnom 17. susretu umirovljenika Primorsko-goranske županije okupiti više od 500 umirovljenika.

Susret kojeg će otvoriti pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Ermina Duraj počet će u 9.00 sati na igralištu kraj OŠ Brod Moravice, a organizira ga Matica umirovljenika PGŽ, pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije.

Uz sportska natjecanja, predviđen je zabavni program i šetnja planinskim stazama te u organizaciji etno udruge „Turanj“ planiran je posjet župnoj crkvi čiji se prostor prethodno koristio kao školska učionica te muzej željeznice i starih zanata.