Home Aktualno Povodom humanitarnog koncerta Udruga Pinokio zahvalila svima koji su sudjelovali te podržali njihov rad

Povodom humanitarnog koncerta Udruga Pinokio zahvalila svima koji su sudjelovali te podržali njihov rad

0
Povodom humanitarnog koncerta Udruga Pinokio zahvalila svima koji su sudjelovali te podržali njihov rad

Foto: RabDanas

Udruga Pinokio ovim putem želi iskazati zahvalnost svima koji su sudjelovali u humanitarnom koncertu Klape Rab s gostima Duo Kristofor i Dinom Guščićem u Kinu Rab 27. travnja ove godine.

Velika zahvala s njihove strane ide divnoj publici koja je svojim prisustvom uveličala sam događaj i time iskazala ljubav prema glazbi i podršku radu Udruge Pinokio.

Rab danas oglas

Zahvalni su i organizatorima, Klapi Rab, koji su uložili mnogo truda i vremena kako bi osigurali da sve pođe glatko i uspješno. Njihova profesionalnost i predanost bili su ključni za uspjeh događaja.

“Hvala svim izvođačima koji su svojim talentom i energijom obogatili program i učinili večer nezaboravnom za sve prisutne”, poručili su iz Udruge Pinokio.

Posebna zahvala ide našim sponzorima a to su agencija Peppy, Soundland production, Rab bit j.d.o.o, Tamaris pansion, Cvjećarnica Murtela, Obrt za usluge Kartulina Lopar, Zdravko Ribarić PAVICA, Old Town Bar, te pokroviteljima Gradu Rabu i Pučkom otvorenom učilištu Rab, uključujući i medijske partnere Radio Rab i Rab Danas koji su svojim doprinosom omogućili realizaciju samog događaja. Vaša podrška nam je od neprocijenjive vrijednosti i omogućuje nam da nastavimo sa svojim aktivnostima.

Od prodaje ulaznica te doprinosa prikupilo se 1.060 EUR, a sredstva će biti realizirana u sklopu provođenja aktivnosti terapije senzorne integracije i terapijskog jahanja za djecu članova udruge Pinokio.

Dodajmo ovome i zahvalu Antoniju Bujačiču koji je održao humanitarni Comedy stand up u Old Town baru i prikupio 346 EUR za potrebe rada Udruge Pioniko

“Hvala svima na velikodušnosti podršci i sudjelovanju”, zaključili su u svojoj zahvali iz Udruge Pionokio.

Izvor: Udruga Pionokio

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime