Home Aktualno Poziv gospodarskim subjektima | Uključite se u savjetovanje oko izgradnje dječjeg vrtića Lopar

Poziv gospodarskim subjektima | Uključite se u savjetovanje oko izgradnje dječjeg vrtića Lopar

0
Poziv gospodarskim subjektima | Uključite se u savjetovanje oko izgradnje dječjeg vrtića Lopar

Foto: Darko Tršinar

Općina Lopar poziva sve zainteresirane gospodarske subjekte da se uključe u savjetovanje za nabavu radova za izgradnju dječjeg vrtića Lopar.

Od dana 7. svibnja otvoreno je savjetovanje kroz sustav EOJN u kojem je vidljiva cjelokupna dokumentacija za sam postupak javne nabave koji će uslijediti nakon provedenog savjetovanja. Savjetovanje je otvoreno 5 dana.

Rab danas oglas

Procijenjena vrijednost nabave je 1.450.000,00 €. Projektom je planirana izgradnja dječjeg vrtića u Loparu koji obuhvaća izgradnju 3 nova dnevna boravka (2 dnevna boravka za djecu vrtićke dobi i 1 dnevni boravak za djecu jasličke dobi).

U gradnju se kreće nakon 15. rujna 2024. do kada vrijedi zabrana građevinskih radova u Općini Lopar prema Odluci o privremenoj zabrani izvođenja građevinskih radova na području Općine Lopar za 2024. godinu (Službene novine Primorsko-goranske županije 42/23).

Podsjetimo, Općina Lopar je 13. ožujka 2024. godine potpisala Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz mehanizma za oporavak i otpornost i to za projekt „Izgradnja dječjeg vrtića Lopar“ kada su Općini Lopar dodijeljena sredstva u iznosu od 544.695,00 €.

Izvor: Općina Lopar

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime