Home Aktualno Rabljani u neravnopravnoj utakmici upisali visoku pobjedu protiv NK Snježnik

Rabljani u neravnopravnoj utakmici upisali visoku pobjedu protiv NK Snježnik

0
Rabljani u neravnopravnoj utakmici upisali visoku pobjedu protiv NK Snježnik

Foto: Goran Novotny (Arhivska fotografija)

U susretu 19. kola 1. ŽNL PGŽ rapski su nogometaši pred svojim navijačima uvjerljivo pobijedili NK Snježnik koji je na Rab doputovao sa samo 7 igrača. Neravnopravna utakmica završila je rezultatom 13:0 (7:0).

Bila je to neobična prvenstvena utakmica, ponajprije zbog gostiju iz Gerova koji su na Rab doputovali sa samo 7 igrača. Zbog toga je utakmica čak i skraćena, ali i to je bilo dovoljno da se dvoboj registrira aktivnim (ostvarenim) rezultatom. U suprotnom bi se vodio kao 3:0 bez borbe.

Rab danas oglas

Nogometni klub Snježnik je posljednjeplasirana momčad 1. ŽNL PGŽ koja ove sezone nije osvojila niti jedan bod. S takvom formom i nedostatkom dovoljnog broja nogometaša, na Rabu se nisu mogli ni nadati ničemu više od visokog poraza.

Što se tiče strijelaca za domaćine, kapetan Nenad Buza-Vidas zabio je pet golova, po dva su zabili Luka Šimičić i Stipe Kordić, a po jedan gol su upisali Dominik Grgurić, Karlo Gorup, Marin Macolić te Nik Lekaj.

Nakon 19 odigranih kola Nogometni klub Rab je na trećem mjestu prvenstvene ljestvice sa 34 boda, no vodeći dvojac NK Vihor (prvi) i NK Rikard Benčić (drugi) daleko je odmakao ostalim konkurentima i imaju 49, odnosno 48 bodova.

Autor: Mario Kojundžić

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime