Home Aktualno Budite dio najveće ekološke volonterske akcije čišćenja divljih odlagališta otpada

Budite dio najveće ekološke volonterske akcije čišćenja divljih odlagališta otpada

0
Budite dio najveće ekološke volonterske akcije čišćenja divljih odlagališta otpada

Foto: RabDanas

Zelena čistka je zajednička jednodnevna akcija čišćenja divljih odlagališta otpada koja se već trinaestu godinu za redom održava u Hrvatskoj.

Već prve godine postala je najveća ekološka volonterska akcija u Hrvatskoj. Svi lokalni napori povezani su za čišće i zelenije sutra. Buđenje svijesti o stvaranju i važnosti odgovornog gospodarenja otpadom s ciljem očuvanja okoliša, prirode i planete Zemlje, koja je naše zajedničko dobro, prvi je korak na tom putu.

Rab danas oglas

Dana 27. travnja 2024., okupit ćemo volontere u najvećoj zajedničkoj ekološkoj volonterskoj akciji čišćenja divljih odlagališta otpada Zelenoj čistki 2024. Izvrsni rezultati prethodnih akcija poticaj su da ove godine akcije budemo još jači i bolji. Količine sakupljenog otpada ukazuju nam da još uvijek imamo razloga za organizaciju akcije, koja utječe na promjene ponašanja i navika te odnosa prema okolišu.

Molimo građane, djelatnike Grada, mjesnih odbora i udruga s područja lokalne zajednice, da se aktivno uključe i sudjeluju u akciji, te da se priključe svom mjesnom odboru u subotu 27. travnja s početkom u 8:30 sati.

Mjesta okupljanja:

  • Rab – Banova vila
  • Palit – Pansion Tamaris
  • Kampor: Punta Kampor i Uvala Eufemija
  • Banjol – Područna škola Banjol
  • Barbat – Područna škola Barbat
  • Mundanije– područna škola Mundanije
  • G. Supetarska Draga i D. Supetarska Draga – Područna škola S. Draga

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime