Home Aktualno OBAVIJEST | Posebna regulacija prometa i parkiranja na području povijesne jezgre grada Raba

OBAVIJEST | Posebna regulacija prometa i parkiranja na području povijesne jezgre grada Raba

0
OBAVIJEST | Posebna regulacija prometa i parkiranja na području povijesne jezgre grada Raba

Foto: TZG Raba i Hrvoje Hodak

Obavijest korisnicima parkirališta vezano uz posebnu regulaciju prometa i parkiranja za vrijeme trajanja 4 Islands utrke, kojoj je otok Rab ove godine završna etapa sa startom i ciljem u gradu Rabu u subotu, 20.travnja 2024.

OBAVIJEST KORISNICIMA PARKIRALIŠTA

Organizatori 4 Islands MTB Utrke i njihov lokalni partner Biciklistički klub Mag Rab čiji članovi već danima rade na čišćenju staza i označavanju rute ovogodišnje finalne etape koja će se u subotu 20.04. održati na Rabu sa startom i ciljem u povijesnoj jezgri Raba mole sve otočane na suradnju vezano uz poštivanje posebne regulacije prometa i ne korištenja parkirališta na području grada Raba.

Rab danas oglas

“Obavještavamo sve korisnike parkirališta da će zbog održavanja međunarodne MTB utrke 4 Islands MTB Stage Race Epic Series, na području starog grada (od parkirališta „Slavija“ do parkirališta „Vela Riva“) vrijediti posebna regulacija prometa i to kako slijedi:

  • 19.04. od 16:00h do 20.04 do 20:00h zatvaranje parkirališta „Fina“ (vozila izmjestiti najkasnije 19.04. do 16:00h)
  • 19.04. od 16:00h do 20.04. do 20:00h zatvaranje parkirališta „Slavija“ (vozila izmjestiti najkasnije 19.04. do 16:00h)
  • 20.04. od 08:00h do 20:00h zabrana prometa za sva vozila uključujući stanare i povlaštene korisnike.
Biciklisti u završnici utrke na Gornjoj ulici u gradu Rabu 2022. godine | FOTO: H.H.

Molimo vas da tijekom prethodno navedenih perioda ne koristite prethodno navedene parking zone, koje moraju biti slobodne za potrebe 4 Islands logistike.

Stanari i povlašteni korisnici će moći slobodno koristiti sva ostala parkirališta kojima upravlja Dundovo d.o.o. i parkiralište kojim upravlja MDM d.o.o. (plato ispred Srednje škole).

Hvala svima na razumijevanju.

Dundovo d.o.o. Rab, Grad Rab, TZG Raba, 
4 Islands MTB Stage Race Epic Series, Iron Man, BK Mag Rab