Home Aktualno Bogata nogometna nedjelja na Blatu – trostruki otočki derbi s Lošinjem

Bogata nogometna nedjelja na Blatu – trostruki otočki derbi s Lošinjem

0
Bogata nogometna nedjelja na Blatu – trostruki otočki derbi s Lošinjem

Foto: RabDanas

U nedjelju su na rasporedu čak tri otočka derbija između Nogometnih klubova Rab i Lošinj. Podnevni program je rezerviran za pionire, a popodnevni za seniore ovih klubova.

Utakmice mlađi i starijih pionira NK Rab i NK Lošinj nisu dio redovnog prvenstvenog kola, već je dogovorena zamjena domaćinstva kako bi Lošinjani doputovali na Rab sa sve tri selekcije.

Rab danas oglas

Tako će mlađi pioniri planirani susret 24. kola odigrati već u nedjelju, a dvoboj počinje u 12 sati na igralištu Blato. Lošinjani su trenutno pri dnu ljestvice sa samo 10 bodova, dok su mladi Rabljani na drugom mjestu s bodom zaostatka za vodećim NK Grbci 2000.

Nakon njih na teren će u 13.30 sati izaći stariji pioniri istih klubova. Bit će to obračun trenutno petoplasiranog sastava na prvenstvenoj ljestvici (NK Rab) protiv desete momčadi prvenstva (NK Lošinj), a dijeli ih trenutno devet bodova razlike.

I na kraju nedjeljnog programa na igralištu Blato snage će odmjeriti seniori, a susret 15. kolo 1. ŽNL PGŽ počinje u 16.30 sati. Bit će to dvoboj susjeda na prvnestvenoj ljestvici – NK Lošinj je peti, a NK Rab trenutno šesti. Oba kluba imaju 22 boda, s tim da Lošinjani imaju i utakmicu manje.

Svim rapskim momčadima želimo uspjeh u nedjelju!

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime