Home Aktualno VK Felix Arba Rab sudjelovao na Međunarodnom veteranskom vaterpolo turniru „Sarajevo 2024“

VK Felix Arba Rab sudjelovao na Međunarodnom veteranskom vaterpolo turniru „Sarajevo 2024“

0
VK Felix Arba Rab sudjelovao na Međunarodnom veteranskom vaterpolo turniru „Sarajevo 2024“

Foto: VK Felix Arba Rab

Rapski vaterpolisti proteklog su vikenda sudjelovali na Međunarodnom veteranskom turniru “Sarajevo 2024”. Turnir se igrao na Olimpijskom Bazenu Otoka, Sarajevo, a obzirom na dalek put i jak tempo utakmica (igralo se dva dana), dobre zabave i sportskog duha nije nedostajalo.

Momčadi su prvo igrale po skupinama, a zatim je uslijedila nokaut faza. U grupnoj fazi bilo je četiri skupine s po tri momčadi, a rapski vaterpolisti su igrali protiv VK Partizan Veterani i VK Budva.

FOTO: VK Felix Arba Rab
Rab danas oglas

U prvom susretu su izgubili od crnogorskih veterana rezultatom 6:3, da bi u drugom susretu u skupini bolji od njih bili igrači VK Partizana sa 7:3. U doigravanju od 9. -12. rapski vaterpolisti su izgubili od VK Primorje Veterani rezultatom 6:3 i tako na kraju zauzeli 11. mjesto.

FOTO: VK Felix Arba Rab

Nedostatak sreće prilikom ždrijeba gurnuo je naše vaterpoliste u tešku skupinu s uglednim vaterpolskim suparnicima, a manjak igrača i nedostatak odgovarajuće fizičke spreme odradili su ostatak, pa je 11. mjesto u ovom trenutku bio maksimum.

FOTO: Felix Arba Rab

Sudjelovanje na Međunarodnom veteranskom turniru “Sarajevo 2024” predstavlja još jedno, vrijedno sportsko iskustvo za našu domaću vaterpolo ekipu. Pored igre, uživali su u atmosferi Sarajeva te su i izvan bazena stvarali uspomene koje su važan dio timskog putovanja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here