Home Obavijesti Od kuhinje do hortikulture i bazena: Imperial Riviera zapošljava čak šest voditelja na Rabu

Od kuhinje do hortikulture i bazena: Imperial Riviera zapošljava čak šest voditelja na Rabu

0
Od kuhinje do hortikulture i bazena: Imperial Riviera zapošljava čak šest voditelja na Rabu

Foto: Ilustracija | Imperial Riviera

Imperial Riviera je u potrazi za voditeljem hrane i pića, šefom kuhinje, voditeljem restorana, voditeljem održavanja, voditeljem hortikulture, voditeljem bazena te pripravnikom u hotelskim operacijama

Rab je prošle godine proglašen najboljim malim gradom za život u Hrvatskoj prema izboru  Jutarnjeg lista, portala Gradonačelnik.hr te Agencije Ipsos. Također je nositelj titule najboljeg malog grada za gospodarstvo, s time da je ključna grana svakako turizam. Cjelokupni otok je u 2023. ostvario 2,1 milijuna noćenja, a pozitivna predviđanja iz struke nagovještaju da će ovogodišnja turistička sezona u Hrvatskoj biti bolja od lanjske.

Rab danas oglas

Posla pritom ne manjka, kao ni otvorenih radnih pozicija. Još krajem 2023., turistička kompanija Imperial Riviera d.d. najavila je da će tijekom 2024. godine otvoriti 100 radnih mjesta na neodređeno vrijeme u destinacijama u kojima posluje. Prvi val je pritom već krenuo širenjem tima voditelja i u potrazi su za voditeljem hrane i pića, šefom kuhinje, voditeljem restorana, voditeljem održavanja, voditeljem hortikulture, voditeljem bazena te pripravnikom u hotelskim operacijama, a više informacija o radnim mjestima moguće je pronaći na poveznici: https://www.dobarposaouvalamaru.com.

Sve navedene pozicije očekuje cjelogodišnji ugovor o radu, atraktivna primanja, uključivanje u dodatne programe nagrađivanja, kao i osiguran smještaj, a nude i mogućnost subvencije najma stana kroz program Krov nad glavom. Uz radno mjesto dolazi i mogućnost profesionalnog razvoja, stručno usavršavanje i sudjelovanje u edukacijama u Hrvatskoj i inozemstvu, kao i popusti na smještaj i usluge u objektima te dodatne pogodnosti kod vanjskih partnera diljem cijele Hrvatske

Koliko su uvjeti dobri, moguće je lako zaključiti prema prošloj godini. Imperial Riviera isplatila je lani božićnice i 13. plaće svim svojim djelatnicima u neto iznosu od 1000 eura, s time da su i sezonski djelatnici također primili božićnice u iznosu od 70 do 200 eura, ovisno o dužini rada u protekloj godini. Osim toga, zaposlenici Imperiala dobili su i dodatne nagrade, i to dar djeci u iznosu od 133 eura po djetetu te Valfresco bon od 133 eura za kupovinu svježih domaćih proizvoda. Kompanija je ujedno svoje najbolje zaposlenike i timove nagradila dodjelom Hrvatske turističke kartice u iznosu do 350 eura.

Kada se podvuče crta, Imperial Riviera uložila je lani dodatnih 5 milijuna eura u primanja radnika. Te su plaće isplaćene u vrhu sezone, odnosno u lipnju, srpnju i kolovozu za stručna zanimanja, i to kuhare, konobare i recepcionare u hotelima, kampovima i ljetovalištima, a iznosile su između 1.200 i 1.800 eura neto. Za sobarice, pomoćne kuhare, pomoćne konobare, kuhinjske radnike, servire i niz drugih zanimanja iznosile su između 1.000 i 1.200 eura neto.

Stoga, ako želite razvijati svoju karijeru u ugostiteljstvu i hotelijerstvu, više informacija o ranije navedenim radnim mjestima možete pronaći na stranici: https://www.dobarposaouvalamaru.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here