Home Najave Projekt OTOCI – ZAVRŠNO DOGAĐANJE | Online događanje „Što muči mlade na otocima?”

Projekt OTOCI – ZAVRŠNO DOGAĐANJE | Online događanje „Što muči mlade na otocima?”

0
Projekt OTOCI – ZAVRŠNO DOGAĐANJE | Online događanje „Što muči mlade na otocima?”

Foto: Udruga Filmaktiv i Udruga „Delta“

Pred Vama je prijava na online događanje „Što muči mlade na otocima? Projekcija filmova i razgovor“ koje će se održati 19. prosinca od 10.00 do 12.00 sati.

Događanje će okupiti osobe koje su na različite načine uključene u život djece i mladih na Cresu, Krku i Rabu: osim djece i mladih, događanje je namijenjeno predstavnicima i predstavnicama jedinica lokalne i regionalne samouprave, odgojno-obrazovnih ustanova, organizacija civilnoga društva, roditelja i drugih dionika.

Program događanja:

  • 10.00 – 10.15 Uvod u događanje
  • 10.15 – 10.30 Projekcija filmova
  • 10.30 – 11.00 Što muči mlade na otocima? (panel rasprava)
  • 11.00 – 11.15 Pauza
  • 11.15 – 11.50 Preporuke za uključivanje mladih na otocima
  • 11.50 – 12.00 Evaluacija i zatvaranje
Rab danas oglas

Događanje se odvija u okviru projekta „Otoci“ kojeg provode Udruga Filmaktiv i Udruga „Delta“ u suradnji s udrugama Kocka (Rab), Kreativni Krk (Krk) i Ruta (Cres), uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Cilj projekta je poticanje
aktivnog sudjelovanja mladih na otočnim područjima kroz osnaživanje djece i mladih i lokalne zajednice za aktivno građanstvo.

Za sva pitanja i nedoumice obratite nam se na filmaktiv@filmaktiv.org

Za Vaše su nam sudjelovanje potrebni i Vaši osobni podatci navedeni u ovoj prijavi koje Udruga Filmaktiv neće iznositi ili na bilo koji drugi način učiniti dostupnima trećim osobama koje nisu izravno uključene u provedbu ovog projekta ili nisu dio tijela odgovornog za obavljanje nadzora nad obradom osobnih podataka u Republici Hrvatskoj.

Događanje će se fotografirati radi obavještavanja javnosti i izvještavanja o provedenoj aktivnosti. Unošenjem podataka u ovu prijavnicu smatrat će se Vašom privolom za obradu istih podataka u svrhu projektne administracije i lakše organizacije događanja i neće se koristiti u druge svrhe.

Udruga Filmaktiv i Udruga „Delta“
Pretplati se
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments