Home Aktualno Košarkaši KK Rab veterani gostovali na veteranskom turniru „Sveti Mauro“ u Poreču

Košarkaši KK Rab veterani gostovali na veteranskom turniru „Sveti Mauro“ u Poreču

0
Košarkaši KK Rab veterani gostovali na veteranskom turniru „Sveti Mauro“ u Poreču

Foto: Foto: Košarkaški Veterani KK Istra Poreč

Veterani Košarkaškog kluba Rab protekle subote, 18. studenog, gostovali su na veteranskom turniru „Sveti Mauro“ u Poreču. Turnir se održao u ŠRC Veli Jože, a dio je programa proslave blagdana zaštitnika Poreča, Sv. Maura.

Članovi KK Rab veterani odazvali su se pozivu domaćina košarkaških veterana KK Istra Poreč, te su proteklog vikenda, u sklopu prijateljskog košarkaškog turnira, osvojili izvrsno 3. mjesto!

Rab danas oglas

U konkurenciji su se uz domaćine natjecali i veterani KK Rovinj.

Foto: Matija Kaštelan

Nakon odigranih utakmica nastavljeno je ugodno druženje u Istri, a naši Rabljani su kao znak zahvale za gostoprimstvo veteranima Rovinja i Poreča uručili prigodne poklone autohtonih rapskih proizvoda koji su ujedno i donacija Turističke zajednice grada Raba. U cilju nastavljanja tradicije međusobnih sportskih susreta KK Rab veterani uputio je poziv Istrijanima za sudjelovanje na budućim košarkaškim natjecanjima otoka Raba.

Foto: Matija Kaštelan

Košarkaški klub Rab veterani redovno održava treninge u večernjim terminima ponedjeljkom i četvrtkomu, točnije u 21h u Sportskoj dvorani Rab te ovom prilikom poručuju svim zainteresiranima da se slobodno pridruže klubu u njihovim aktivnostima.

Autor: Sandra Denona Španjol