Home Aktualno Damjan Bravarić Ćilo svojim nastupom zadivio i sudački zbor na Kupu Hrvatske u Rijeci

Damjan Bravarić Ćilo svojim nastupom zadivio i sudački zbor na Kupu Hrvatske u Rijeci

0
Damjan Bravarić Ćilo svojim nastupom zadivio i sudački zbor na Kupu Hrvatske u Rijeci

Foto: KK Rab-Enpi

Rapski su se karatisti, unatoč stresnim okolnostima putovanja na natjecanje, s Kupa Hrvatske za kadete, juniore, U21 i seniore, koje se održalo danas u dvorani Zamet u Rijeci, vratili sretni i ponosni na ostvarene rezultate.

Na Kupu Hrvatske u Rijeci nastupilo je 55 klubova s ukupno 264 natjecatelja.

Rab danas oglas

Kako doznajemo od trenera KK Rab-Enpi Zdravka Naletine, rapski su karatisti danas krenuli na neizvjestan put prema Rijeci zbog vremenskih neprilika, juga, plime i bojazni da neće stići na kup natjecanje na vrijeme. Sve te vanjske okolnosti imale su prilično stresan učinak na ekipu koju su činili: Leona Peić, Ivano Tomičić, Luka Keko i Damjan Bravarić Ćilo.

– “Na Mišnjaku smo u autu proveli skoro dva sata, a kada smo konačno prešli Velebitski kanal morali smo još na vrijeme stići i na potvrđivanje prijava. Na naše veliko zadovoljstvo stigli smo ipak 6 minuta prije roka”, kazao nam je trener Naletina.

Prva je u kategoriji kadetkinja u 11:00 sati nastupila Leona Peić i jako je malo nadostajalo, svega 0,6 bodova, da uđe u borbu za medalju. Treba pritom naglasiti da Leona ima 12 godina, te da je nastupila u konkurenciji s četrnaestogodišnjacima i petnaestgodišnjacima. U svakom slučaju bilo je to za nju sjajno iskustvo.

Ivano Tomičić u kadetima nije imao sreće. Ždrijeb je bio nemilosrdan, a premda je bio u borbi za broncu, gledajući ocjene zapravo je bio treći – no ždrijeb je tako htio i ostao je bez bronce.

Luka Keko je ostvario željeni rezultat, uzeo je broncu u juniorima i stekao još jedno vrijedno iskustvo.

Damjan Bravarić Ćilo s osvojenim zlatom i peharom u kategoriji U21-mlađi seniori

Za veliko slavlje potrudio se Damjan Bravarić Ćilo koji je u najprije kasnim popodnevnim satima u kategoriji U21-mlađi seniori osvojio toliko željeno, ali i zasluženo zlato, a potom u seniorima i srebro. Imao je doista fantastičan nastup kojim je zadivio i sudački zbor.

Rapski su karatisti iz zametske dvorane izašli kasno, ali sretni i ponosni s medaljama, a Damjan se nije odvajao od pehara.

Čestitke svima! Bravo!

Pripremio: Hrvoje Hodak
Pretplati se
Obavijesti me o
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments